Geld verdienen met online marketing

Verdiensten 90%
Moeilijkheid 55%
Zekerheid 80%

Heb je stiekem een verkoopspirit in je zitten? Online marketing wordt groter en groter en is een interessant gebied om als beginner in te stappen. Het begrip bestaat namelijk pas sinds het internet bekend werd onder de wereldbevolking in 1996. Wat wil zeggen, dat als je daarmee bent opgegroeid je een groot voordeel hebt richting oudere mensen die het hele gebeuren van sociale media, Search Engine Optimalisation en online overtuigen vaak nog niet zo goed begrijpen. Dit gat kun jij inspringen en daar kun jij je online geld verdienen.

Wat doe je als online marketeer?

Als online marketeer heb je vaak twee doelen, zorgen dat er meer mensen bekend raken met een bedrijf en zorgen dat die mensen meer kopen bij het bedrijf. Dit doe je aan de hand van het internet en dat kan dus allemaal heerlijk vanachter je laptop. Zelf is online marketing mijn meest primaire vorm van inkomsten. Het betaald goed en geeft een kick wanneer je de doelen bereikt!

Hoe wordt je een online marketeer?

Om jezelf te specialiseren in online marketing hoef je echt niet zo nodig een opleiding te volgen. Natuurlijk zou dat je helpen, maar 4 jaar is best wel aan de lange kant voor zo een vakgebied. Logischer is wellicht om jezelf te verdiepen met een aantal boeken en af te kijken bij experts.

“Vooral dat afkijken bij experts heeft mij enorm geholpen in het groeien in online marketing. Met in het bijzonder de Internet Marketing Universiteit.”

Verder is het vooral gewoon doen en tegen dingen aanlopen, de oplossing zoeken, en deze problemen oplossen. Je zult zien, je groeit daar enorm snel in en kunt al snel van waarde zijn voor bedrijven.

Hoe kom je aan je betalende klanten voor online marketing?

Zonder klanten verdien jij online nog geen cent. Dus dat is zeker een belangrijk onderdeel. Maar ook hierbij raad ik aan eerst in je netwerk te kijken of gewoonweg bedrijven aan te schrijven. Er zit hier een gigantische markt en als jij een bedrijf kunt overtuigen dat jouw werkzaamheden voor een x percentage extra verkopen realiseren, is er ook niets wat een bedrijf tegen houdt. Ik doe het zelf altijd als volgt. Ik bespreek met een partij hoeveel het hen ongeveer gaat opleveren, en bespreek dan pas wat ik ervoor wil hebben. Dit voelt dan als een logische investering voor deze partijen én dat is het dus ook :).

Twee boeken die je enorm op weg zullen helpen

Robert B. Cialdini
Invloed – De zes geheimen van het overtuigen

Aartjan van Erkel
Maak Ze Gek! Hoe je opvallend veel klanten trekt met online marketing

2018-05-04T22:00:52+00:00

De Moderne Nomaden

De Moderne Nomaden is een online platform voor iedereen die werken en reizen wil combineren. Een leven lang reizen is vaak simpeler dan je denkt.

Contact Info

Phone: +31 6 81081589

Web: demodernenomaden.nl