Van plan A naar plan Avontuur

Ik ben Mick (officieel Micky…), inmiddels 24 jaar en opgegroeid in een gezin met 7 kinderen. Als grote broer wilde ik altijd het goede voorbeeld geven. Om die reden kwam ik na mijn jeugd op het platteland, terecht in bacheloropleidingen als vrijetijdsmanagement en online marketing studies. Echter, hoe goed de bedoeling ook. Het schoolsysteem was een aanval op mijn creativiteit en levenslust.

Door de jaren heen leerde ik veel en haalde goede cijfers, er miste alleen iets… Namelijk de reden waarom ik het allemaal doe. Ik had niet bepaald een duidelijke toekomstvisie maar kon tegelijkertijd ook niet zeggen dat ik die studententijd nou zo geweldig vond. Het was avontuurloos en ik voelde mij in mijn persoonlijke ontwikkeling geremd.

Toen gebeurde er iets wat mij mijn leven zou laten overdenken.

Mijn beide opa’s overleden kort na elkaar. Hierop besloten mijn ouders te gaan emigreren naar Frankrijk. Bij hen kwam namelijk de gedachte op, dat wanneer het leven eindig is, dit het moment is om dromen waar te maken. Die wijsheid heb ik toen dus maar van ze overgenomen en mijn eigen draai aan gegeven.

Ik stopte mijn opleiding, beëindigde mijn toch al vastgeroeste relatie met mijn vriendin en stopte met het DJ bedrijfje dat ik toen al had. Het was tijd voor een tweede plan A (van avontuur).

Ik zou gaan reizen. Daarom besloot ik mij te richten op Online Marketing, waar ik al de nodige kennis van had verzameld door de jaren heen. Hiermee ben ik een nieuw bedrijf gestart en wonder bij wonder (of gewoons strategisch) had ik binnen een paar maanden genoeg klanten om mijn leven om te gooien. Ik kocht een busje, bouwde er een bed in en ging ervan door. Wat een prachtig gevoel was dat.

Inmiddels bevalt dit leven als moderne nomade me nog prima. Iedere dag is een nieuwe ontdekking, ik ontmoet veel nieuwe vrienden en voel me in oprechtheid gelukkig. Omdat ik besef wat een geweldig gevoel continu op reis zijn met zich meebrengt verspreid ik mijn ervaringen, inzichten en kennis via De Moderne Nomaden. Hier geef ik onder andere trainingen aan digitale nomaden in wording.

Lijkt het je leuk om tips te ontvangen over hoe jij zelf een digitale nomade kunt worden? Ik houd ook een maandelijkse mailing bij en deel daarin mijn verhaal en ervaring. Met de knop hieronder meld je je gemakkelijk aan. 🙂

Keep me updated
0
Landen
0
Nieuwe vrienden
0
Km gereden
0%
Vrijheid

In de media

Interview RTV Dordrecht

Training Word Digitale Nomade

Met een zachte G (Omroep Tilburg)Fragment begint op 3:35

Presentatie FONTYS Hogescholen over ‘Inspirerend jezelf zijn’

Word Digital Nomad