Mick van Zadelhoff

Levensgenieter, schrijver & digital nomad

Ik ben Mick, geboren als millennial en levende als digital nomad. Een leven vol avontuur. Op dit moment (corona-time) kun je me vinden in quarantaine in Thailand. Vanuit daar doe ik mijn werk als schrijver, online marketeer, coach en liefdespartner. Dat laatste is natuurlijk niet écht werk te noemen ;).

Mick van Zadelhoff

Levensgenieter, schrijver & digital nomad

Ik ben Mick, geboren als millennial en levende als digital nomad. Een leven vol avontuur. Op dit moment (corona-time) kun je me vinden in quarantaine in Thailand. Vanuit daar doe ik mijn werk als schrijver, online marketeer en liefdespartner. Dat laatste is natuurlijk niet écht werk te noemen ;).

Even voorstellen…

Ik stel me graag netjes aan je voor. Om dat te doen deel ik drie kleine verhaaltjes…

Het gekste wat ik heb gedaan

Ik ben in 2019 van Nederland naar Turkije gefietst terwijl ik wild kampeerde in een tent. Belangrijke details; ik had vooraf geen fietservaring en we vertrokken in het midden van de Europese winter. Als er iets is wat ik die reis heb geleerd dan is het wat de roes van een overlevingsinstinct is en hoe behulpzaam mensen wel niet zijn. We kregen enorm veel gratis van mensen die zelf van een dubbeltje moeten leven. Het inspireerde me om zelf ook meer gratis te doen. De fietstocht heb ik vertaald in een aantal gratis (real life) trainingen over persoonlijke ontwikkeling. Zo probeer ik met mijn kennis en ervaring een steentje bij te dragen.

Wil je meer weten over mijn fietsavonturen en het leven als locatie onafhankelijk ondernemer? In mijn gratis te downloaden boek komen best wat avonturen voorbij :).

Het tofste wat ik heb gedaan

Beginnen met De Moderne Nomaden is zonder twijfel het tofste. Persoonlijk heb ik al 1000 mensen mogen coachen richting een leven als digital nomad. Via mijn mailinglijst mag ik daarbij dagelijks 10.000 mensen inspireren.

Ooh, en die 95 artikelen die je op mijn website vindt, worden maandelijks zo’n 30.000 keer gelezen. Een flinke bom aan (gratis, ja écht) inspiratie.

Het lompste wat ik heb gedaan

Ik dacht in begin zomer 2019 dat het een goed idee zou zijn om ‘air loungers’ te verkopen op Ibiza. Dus ik importeerde er 200 vanuit China. In dat proces ging letterlijk alles mis. Iets met vergunningen, Spaans bedrijvenregister en importrechten… Het liep enorm in de kosten met als resultaat dat er nu nog altijd 165 ‘Ibiza Loungers’ in een box op het eiland liggen opgeslagen. Ik voelde me echt blunderen op dat moment, maar heb er ook iets van geleerd…

“Ondernemen met een positieve impact geeft me energie, ondernemen puur en alleen voor het geld is gewoon niet mijn ding…”

Wil je een bakje koffie doen of een keertje bellen, neem dan contact met me op. Doe dit in het bijzonder met vragen omtrent coaching, online marketing en digital nomads. Ik kijk ernaar uit!

Groeten,
Mick van Zadelhoff

GRATIS DOWNLOAD: boek over mijn digital nomad bestaan

GRATIS DOWNLOAD: boek over online geld verdienen

GRATIS ONLINE CURSUS: acquisitie mail schrijven

Leuk quotje: “Nobody realizes that some people expend tremendous energy merely to be normal.”

Media