Op zoek naar alle manieren om online geld te verdienen? Dan zit je hier goed! Zelf reis ik al 4 jaar de wereld over als digital nomad. Ik doe mijn werk op mijn laptop en kan dat doen vanaf waar dan ook ter wereld.

Online geld verdienen vind ik geweldig. Het geeft je de mogelijkheid om vanuit huis te werken, geen 9-to-5 te leven en zelf je vakanties te bepalen. Het enige wat je nodig hebt om online geld te verdienen is een laptop, Wifi en stopcontact. Heb je dat? Dan kunnen we aan de slag.

Online geld verdienen mogelijkheden

In dit artikel bespreek ik alle manieren om online geld te verdienen die ik ken. Veel heb ik zelf toegepast en zeker is dat het allemaal betrouwbare methodes zijn richting een online inkomen.

Bedoelt voor mensen die serieus aan de slag willen.

Als er iets is dat ik geloof, is het dat online geld verdienen voor werkelijk iedereen mogelijk is. Alleen gaat het op het internet te vaak over manieren die je geen cent opleveren.

Denk niet aan het invullen van enquêtes of links naar online gokken

Hier gaan we aan de slag met een lijst betrouwbare manieren om er online een succes van te maken. Deze manieren zijn geüpdatet in 2020 en crisisproof.

Coronacrisis en online geld verdienen

Let’s face it. Veel meer mensen zoeken nu naar manieren om online geld te verdienen. De coronacrisis zorgt namelijk voor veel onzekerheid op de traditionele werkmarkt.

Dat betekent veel competitie, maar tegelijk ook veel mogelijkheden. Je bent ZEKER niet te laat. ;)

Manieren om online geld te verdienen

Hieronder ga ik in op de betrouwbare manieren om online geld te verdienen. Door de tekst heen zijn dat er zo’n 31. Geen onzin, maar manieren die ik zelf ook gebruik om een online inkomen te vergaren en die terugkomen in mijn GRATIS e-book.

1. Geld verdienen met een eigen website

Geld verdienen met website

Een website of blog is een goede manier om online geld te verdienen. Je kunt hiermee vele kanten op. Iedereen kan tegenwoordig een website maken.

Zeker met een programma als WordPress is dat zo gedaan. Je registreert jouw domeinnaam en WordPress hosting eenvoudig bij Siteground en kunt binnen no-time aan de slag.

Wanneer je een eigen website maakt kun je dit doen over iets waar je gepassioneerd over bent. Bezoekers komen vervolgens op jouw website terecht via Google (zo ben jij hier ook gekomen toch?).

Dat zijn gratis websitebezoekers en daarmee kun jij geld verdienen.

Geld verdienen met een website kan door; advertenties, advertorials, affiliate marketing, een goed lopende website te verkopen, Google Adsense, bedrijfsvermeldingen of door jouw eigen product of dienst erop aan te bieden, zoals in een webshop.

Zoals je ziet, mogelijkheden zat voor een inkomen met jouw eigen website! Starten doe je eenvoudig door een domeinnaam en WordPress hosting te registreren via Siteground ;). Weten hoe dat exact in zijn werk gaat? Volg mijn GRATIS training en jouw blog staat binnen 20 minuten online.

Wat je vaak ziet bij websites is dat ze meerdere methodes tegelijk toepassen om online geld te verdienen. Zo zal je op mijn website eigen producten, affiliate marketing, advertenties en advertorials tegenkomen.

Voor wie begint is het advies echter simpel. Ga voor Google Adsense en affiliate marketing. Deze manieren zijn relatief laagdrempelig.

Over affiliate marketing hebben we het straks, maar eerst even iets over Google Adsense.

Google Adsense is een systeem van Google dat (relevante) advertenties weergeeft op websites. Tal van websites hebben zich bij het systeem aangemeld en maken ruimte vrij voor Google Adsense advertenties. Google bepaalt daarin welke advertenties het meest relevant zijn.

Je hoeft je slechts bij Google Adsense aan te melden en dit aan jouw website te koppelen. Vervolgens ontvang je geld per keer dat er op een van de advertenties wordt geklikt.

Belangrijk om hierbij te weten is dat je veel bezoekers nodig hebt op je website. Zomaar een website starten en wachten tot het geld binnenkomt zal niet werken.

Alles weten over geld verdienen met bloggen? Volg mijn GRATIS training: De 5 Simpele Stappen Naar Jouw Eigen Winstgevende Blog.

of

Start nu jouw eigen WordPress website met Siteground en ga direct aan de slag met jouw nieuwe verdienmodel!

2. Affiliate marketing om passief inkomen te genereren

Geld verdienen met affiliate marketing

Affiliate marketing is een interessante en relatief nieuwe manier om online geld te verdienen.

Zelf pas ik affiliate marketing veelvuldig toe. Deze vorm van marketing zorgt ervoor dat ik passieve inkomsten heb.

Het gebeurt regelmatig dat ik ‘s ochtends mijn laptop open en een melding heb ontvangen met daarin nieuwe affiliate verdiensten (zo’n €3000,- per maand). Best ludiek, want ik lag op dat moment gewoon te slapen!

Affiliate marketing houdt in dat je (tracking) links plaatst naar producten en diensten van bedrijven. Wanneer iemand op jouw link klikt en het product of de dienst koopt krijg jij daar een commissie voor.

De afbeelding hieronder legt het compact uit.

Een commissie bij affiliate marketing kan oplopen tot 50% van de verkoopprijs. Het gaat dus al snel om tientallen tot honderden euro’s per product.

Die linkjes kun je plaatsen op jouw website, blog, Instagram pagina, Youtube kanaal, Facebook pagina of in een e-mail. Het maakt eigenlijk niet uit waar, zolang iemand er maar op kan klikken, kun jij er geld mee verdienen!

Wil je zelf een affiliate website of blog starten? Maak dan een domeinnaam en WordPress hosting aan via Siteground en ga vliegensvlug van start. Hoe je dat doet vertel ik je exact in mijn GRATIS online training.

Wanneer je een website, blog of ander platform hebt om affiliate links op te plaatsen, dien je je aan te melden bij een van de duizenden affiliate programma´s.

Die programma’s zijn bedoelt voor het koppelen van publishers en affiliates.

De affiliate is in dit geval het bedrijf, en de publisher, dat ben jij.

In een affiliate programma vind je de producten die jij kunt promoten en hoeveel commissie je kunt ontvangen per verkoop. Ook zorgt het affiliate programma ervoor dat verkopen via jouw affiliate link worden geregistreerd aan de hand van cookies.

Dat gaat met een trackingcode die verborgen is in de affiliate link. Zo weet jij zeker dat je uitbetaald krijgt wanneer er iets is gepromoot.

Bekende affiliate programma’s in Nederland zijn Tradetracker, Paypro, Daisycon en het partnerprogramma van Bol.com.

Je meld je eenvoudig aan en kunt wanneer je een platform hebt, direct starten met online geld verdienen. > meer over affiliate marketing lees je hier

Essentieel bij affiliate marketing is dat je een grote following hebt of een website met veel bezoekers. Dat vergroot de kans op succes. Simpel gezegd kun je stellen dat hoe meer followers of bezoekers je hebt, hoe meer geld je verdient.

Affiliate marketing als affiliate (ipv publisher)

Hoewel affiliate commissies ontvangen leuk is, kun je er ook voor kiezen om affiliate marketing andersom in te zetten…

Stel bijvoorbeeld dat je zelf een online product hebt, dan kun je dit op een affiliate platform plaatsen. Andere mensen met drukbezochte websites kunnen dit product dan in ruil voor een commissie voor jou promoten. Weer een manier om online geld te verdienen ;).

In mijn GRATIS training over geld verdienen met bloggen ga ik uitgebreid in op affiliate marketing. Volg hem hier GRATIS.

3. Online teksten vertalen of transcriberen

Geld verdienen met vertalen

Als je een talenknobbel hebt dan is online teksten vertalen wat voor jou.

Het vertalen van teksten kan veel opleveren en het is eenvoudig om aan opdrachten te komen. Daar zijn verschillende platforms voor.

Essentieel is dat je twee talen volledig beheerst en in staat bent kwalitatief te vertalen. Dat kan gaan om het vertalen van webteksten, artikelen of het vertalen van een boek.

De verdiensten uit online vertalen komen neer op zo’n 10 cent per woord. Dat wil zeggen dat je voor het vertalen van een boek, zo’n €5000,- kunt krijgen.

Natuurlijk krijg je niet alleen maar van dat soort mega opdrachten. Denk bij online vertalen dus ook aan het vertalen van websites. Voor bedrijven is een correcte vertaling (en dus niet Google translate) essentieel om professioneel over te komen op hun klanten.

Goed om te weten bij deze methode om online geld te verdienen is dat je verdiensten erg afhangen van het soort taal je vertaald. Chinees en Engels zijn daarbij de meest gevraagde en dus ook best betaalde opdrachten.

Behave online vertalen, kun je ook online transcriberen. Je krijgt dan een geluidsopname toegestuurd van bijvoorbeeld een interview. Deze moet dan in zijn geheel worden uitgetypt. Je krijgt ook hier vaak betaald per woord en kan gemakkelijk opdrachten vinden nadat je je hebt aangemeld bij een van de vele platforms die dit aanbieden.

4. Geld verdienen met online marketing

Geld verdienen met online marketing

Online marketing is een goede manier om online geld te verdienen. Het is voor het grootste deel uit te voeren vanachter een laptop.

Geld verdienen als online marketeer wil zeggen dat je bedrijven helpt advertentie campagnes op te zetten, sociale media beheert of dat je je bezig houdt met Search Engine Optimalisation (SEO, zoekmachineoptimalisatie).

Het komt erop neer dat jij bedrijven helpt om aan klanten te komen. De extra omzet die dat oplevert is voor veel bedrijven een goede reden om jou als online marketeer flink wat geld te geven.

Stel dat je een campagne uitvoert die een bedrijf 10.000 euro oplevert (dat is zeker geen unicum), dan kun je hier met gemak zo’n 2.000 euro voor rekenen voor jezelf.

Dat terwijl de werkzaamheden vaak niet meer dan een paar uur in beslag nemen. Je verdient dus naar wat je waard bent, niet naar hoeveel uur je werkt.

Het vakgebied online marketing is enorm breed. Om er veel geld mee te verdienen kun je je daarom het beste specialiseren in één onderdeel.

Wanneer je expert bent op één gebied, zijn bedrijven zeer geïnteresseerd in jouw vaardigheden en besteden ze dit graag aan jou uit. Tegelijk kun je dan een simpele taak uitvoeren (waarvan je weet wat die een bedrijf oplevert) en daarnaar je tarief berekenen.

Je kunt jezelf specialiseren in onder andere:

  • Content marketing
  • SEO (zoekmachineoptimalisatie)
  • Growth hacking
  • SEA (Google advertenties)
  • E-mail marketing
  • Influencer marketing
  • Conversie optimalisatie

En zo zijn er nog tal van richtingen! Eigenlijk is het vakgebied oneindig. Kies je specialisatie, verdiep je daarin en start met online geld verdienen.

Meer weten over online geld verdienen met online marketing? Daar vind je alles over in de GRATIS ‘Online Geld Verdienen 2020 Editie’.

5. Instagram, Youtube, Tiktok en Facebook als verdienmodel

Instagram geld verdienen

Wie denkt dat sociale media als Instagram, Youtube, Tiktok en Facebook alleen bedoelt zijn voor plezier heeft het mis. Geld verdienen met sociale media is goed mogelijk ook al weten velen niet hoe…

De basis om geld te verdienen is in ieder geval altijd hetzelfde. Je hebt een groot aantal actieve volgers nodig op een medium voor je er iets uit kan halen.

Denk hierbij aan een ondergrens van 50.000 volgers op Instagram, 10.000 abonnees op Youtube of 50.000 pagina likes op Facebook. Bij die aantallen wordt het interessant!

Als je zo’n volgers base hebt kun je starten met online geld verdienen. Dit doe je door bijvoorbeeld advertenties van bedrijven op jouw account toe te staan of een review voor een bedrijf te maken. Ook hier kun je wederom met affiliate marketing inkomsten uithalen.

Wil je hier het fijne van weten? Klik dan hieronder op het medium waar jij je op focust ->

– Geld verdienen met Instagram

– Geld verdienen met Youtube

– Geld verdienen met Facebook

Andere manieren om geld te verdienen met sociale media zijn paid memberships (Youtube), partnerships, een eigen product of dienst, donaties, Google Adsense en branding. De basis is altijd hetzelfde; dat je een bepaalde following hebt.

Geld verdienen met een eigen Social Media Marketing Agency

Ook zou je ervoor kunnen kiezen om jouw eigen Social Media Marketing Agency (SMMA) te starten. Je zet advertentie campagnes op voor bedrijven en krijgt betaald naar wat deze campagnes die bedrijven opleveren.

Vaak verdien je daarmee tussen de €1000,- en €2000,- per maand per klant. Als je daar alles over wilt weten zou je kunnen overwegen om deze training te volgen.

Meer weten over geld verdienen met social media? Het is een vakgebied op zich en per medium weer net even anders. In mijn GRATIS e-book bespreek ik hoe je geld verdient met zowel Facebook, Instagram als Youtube.

6. Publiceer en verkoop jouw eigen e-book

Geld verdienen met eigen e-book

Schrijf en publiceer jouw eigen e-book om online geld te verdienen.

Een e-book is anders dan een echt boek. Een echt boek is namelijk best wel moeilijk om te publiceren; daar komt veel bij kijken. Bij een e-book (ook wel online boek) is dit gelukkig een stuk makkelijker.

Daar zijn een aantal redenen voor:

  • Je hebt geen hoge opstartkosten
  • Een e-book is korter
  • Een e-book kun je publiceren zonder ISBN

Een e-book hoeft geen roman te zijn van 80.000 woorden. Sterker nog, de best verkochte e-books zijn vaak maar 10.000 woorden. Veelal zijn e-books naslagwerken waar andere mensen iets mee kunnen leren.

Denk er bijvoorbeeld aan om een e-book te schrijven over afvallen, positief denken of mediteren voor beginners. Met een e-book kunnen mensen relatief snel specifieke kennis vergaren.

Mijn eigen e-book over online geld verdienen heeft 20.000 woorden en is daarmee aan de lange kant, maar dat is dan ook geen niche (klein en gericht) onderwerp. Er is simpelweg teveel over te vertellen om het korter uit te geven.

Wanneer je een e-book schrijft kun je deze verkopen via een platform als Bol.com (dat doe je via Kobo Writinglife). Of je verkoopt jouw e-book via Google Boeken.

Er zijn tal van plekken om jouw e-book uit te geven. Het voordeel is vooral dat jij daar alleen jouw e-book in hoeft te plaatsen. De distributie wordt door het platform gedaan.

Tip! Zonder jouw e-book te promoten zal er wellicht nog niet zoveel gebeuren. Vraag wanneer deze is gepubliceerd dus zeker even aan je vrienden om er een review op te plaatsen, dan wordt het e-book beter zichtbaar bij een breder publiek.

7. Online geld verdienen met aandelen en crypto

Geld verdienen met crypto

Deze manier om online geld te verdienen is met name weggelegd voor de rekenwonders onder ons.

Wanneer je niet in staat bent om goed grafieken te lezen, zal het verhandelen van aandelen of crypto meer gokken zijn dan wijsheid.

Echter, wanneer je weet wat je doet zijn aandelen en crypto een lucratieve manier om online geld te verdienen.

Zo zijn twee collega’s van mij volop actief in de cryptomarkt. Zij verhandelen daar al jaren cryptomunten en ontdekken zo nu en dan een nieuwe cryptoparel welke tal van keren over de kop gaat.

Gezien hun enthousiasme over cryptomunten geven ze daar ook gratis trainingen over. Deze kun je hier volgen. In de training koop je al gelijk je eerste cryptomunt voor één euro. Een prima starter denk ik zo!

8. Studenten online begeleiden met hun huiswerk

Geld verdienen met huiswerkbegeleiding

Heb je je school afgerond? Top! Dan zou je nu anderen daarmee kunnen helpen. Er zijn een hoop studenten in Nederland die op zoek zijn naar online huiswerkbegeleiding en daar kun jij geld mee verdienen.

Het is tegenwoordig echt een trend dat ouders sneller studiebegeleiding inschakelen. Dit gaat vaak buiten school om, omdat ouders net iets extra’s willen geven om hun zoon of dochter te laten slagen.

Om het een beetje goedkoop te houden wordt die huiswerkbegeleiding veel online gedaan. Dit is tenslotte goedkoper omdat er geen voorrijkosten zijn.

Om geld te verdienen met huiswerkbegeleiding kun je je het beste aanmelden op een van de vele platforms die daarvoor zijn. Denk aan huiswerkbegeleiding.nl. Op die manier kom je vanzelf aan studenten die jij kunt gaan helpen.

9. Online geld verdienen met coaching

Geld verdienen met online coaching

Online coaching is razend populair in 2020. Ik heb het hierbij niet over het coachen van een voetbalteam, maar over het coachen van iemands leven.

Jij helpt iemand op weg richting zijn of haar doelen en dromen en begeleid met de stappen. Je bent met name een luisterend oor en geeft waar mogelijk advies over de stappen die iemand kan nemen. Je bent daarmee de ondersteuner van iemands mindset.

Het mooie aan dit tijdperk is dat je coaching online kunt doen. Je hoeft niet voor iedere sessie bij iemand langs te gaan, maar kunt de coaching via apps als Skype uitvoeren vanaf waar dan ook ter wereld.

Zelf starten met online geld verdienen? Start met de juiste voet voor en lees de Online Geld Verdienen 2020 Editie. Het is GRATIS te downloaden en staat vol to-the-point informatie.

10. Jouw eigen videotraining verkopen

Jouw eigen online training verkopen

Ben je ergens heel erg goed in? Vast wel! Dan kun jij anderen helpen door jouw eigen videotraining te maken.

Je maakt een videotraining over een specifiek onderwerp en gaat hier diep op in. Vervolgens vind je studenten die jouw videotraining willen volgen en zo verdien jij online geld.

Het mooie aan een videotraining is dat dit een passief inkomen op kan leveren. Wanneer de videotraining eenmaal is gemaakt kun je het proces van de student volledig automatiseren. Je kunt dus steeds nieuwe studenten aantrekken zonder een nieuwe training te hoeven maken. Tel uit je winst.

Maak je geen zorgen over de filmkant rondom jouw videotraining. Het allerbelangrijkst is dat de inhoud goed zit, de techniek komt daarbij pas op de tweede plaats.

Het verkopen van jouw eigen videotraining doe je eenvoudig via een van de vele platforms die daarvoor zijn bedoelt. Of gewoon via jouw eigen website als je zover bent.

Zelf verkoop ik op deze website ook een eigen videotraining over hoe je van bloggen een business maakt. Een interessant project dat al honderden mensen heeft geholpen.

11. Verkopen op Bol.com

Verkopen op Bol.com

Wellicht ben je deze manier van online geld verdienen al een keer tegengekomen in advertenties op onder meer Instagram. Er zijn best veel goeroes die je hier graag een handje mee helpen; verkopen op Bol.com.

Hoe je er geld mee verdient zit als volgt.

1. Je koopt producten massaal in uit China via een platform als Alibaba.
2. Vervolgens leg je die producten fysiek in het Bol.com magazijn.
3. Je plaatst die producten in de hun webshop.
4. Bol.com regelt de verkoop en vangen daar een commissie voor.
5. Jij krijgt betaald per verkoop.

Bij het verkopen via Bol.com heb je zelf geen magazijn nodig. Alles is te regelen op afstand en dat maakt het ook zo relaxt. Wil je meer weten over verkopen op Bol.com? Ik schreef er dit artikel over.

Die goeroe trouwens is Jia Ruan. De oprichter van de Bol Masterclass. Als verkopen op Bol.com helemaal jouw ding is, dan raad ik je zijn training van harte aan!

12. Doe klusjes op een platform als Fiverr of Upwork

Kan je goed designen, copywriten of wat dan ook? Via een platform als Fiverr kun je jezelf als freelancer aanmelden om opdrachten te krijgen.

Je maakt jouw eigen profiel aan en wordt vervolgens benaderd door bedrijven die jouw diensten nodig hebben.

Een handige manier om online geld te verdienen wanneer je net gestart bent met jouw freelance business en nog geen grote vaste klantenstroom hebt.

13. Verkoop stockfoto´s

Geld verdienen met fotografie

Eerlijk is eerlijk, om jouw eigen gemaakte foto´s te verkopen moet je best goed zijn in wat je doet. Voor veel hobbyfotografen is dit echter een uitkomst. Je maakt foto´s met je camera en plaatst ze op stockfoto websites.

Vervolgens kunnen webbouwers of bedrijven die stockfoto´s (of video’s) kopen om ze te gebruiken. Daar kun jij geld mee verdienen.

Het enige wat je hoeft te doen is je aan te melden bij enkele stockfoto websites. Oh, en, je moet natuurlijk goede foto’s maken die bruikbaar zijn.

14. Online geld verdienen met video-editing

Geld verdienen met video editing

Content gaat steeds sneller, zo ook videocontent. Per seconde worden er honderden uren aan video geüpload en dat vraagt om video-editers die dat kunnen bewerken.

Natuurlijk moet je je dan wel verdiepen in Adobe Premiere (editing software), maar video editing is voor iedereen vanuit huis aan te leren. Daarbij betaald deze skill zichzelf dubbel en dwars uit.

Leren video editen kun je doen met een hele dure cursus. Al moet ik stellen dat dit e-book je ook goed op weg helpt. Vul dat aan met wat zoeken op Youtube en je kunt editen als een semi pro.

15. Geld verdienen met Whitepress en advertorials

Whitepress advertorials

Wellicht heb je nog nooit van Whitepress of advertorials gehoord, maar het principe is simpel. Wanneer je een eigen blog of website hebt met veel bezoekers, kun je ruimte aan adverteerders verkopen. Deze ruimte wordt vervolgens ingevuld door een advertorial. Dat is een advertentie in de vorm van een artikel.

Wanneer je zelf een blog hebt opgezet kun je je aanmelden bij een programma als Whitepress en via daar kunnen bedrijven jou vinden en artikelen bestellen. Verdiensten zijn tussen de 200,- en 5000,- euro per plaatsing.

Hoe je succesvol online geld verdient

Content Creatie Teksten

Natuurlijk zou je direct een manier kunnen kiezen om online geld te verdienen en aan de slag kunnen gaan. Maar vaak is het beter eerst eens te kijken naar wat voor jou het beste zou werken. Dit is namelijk voor iedereen verschillend.

Wat dat betreft is online ook niet eens zo anders als offline. Je gaat gewoon kijken naar waar je al goed in bent als je een business begint.

Via de website waarop je nu zit verdien ik zo’n €3000,- per maand via bloggen en affiliate marketing. Daar kan ik prima van rondkomen terwijl ik de wereld over reis.

Gratis trainingen over online geld verdienen

Lijkt bloggen, affiliate marketing of een eigen website jou ook wat? Zorg dan dat je meedoet met de GRATIS online training over de ‘De 5 Simpele Stappen Naar Jouw Eigen Winstgevende Blog’. Daar ga ik volledig de diepte in op dit verdienmodel ;). Of kijk of een van de andere gratis trainingen voor jou interessant is.

De 5 Simpele Stappen Naar Jouw Eigen Winstgevende Blog

Leer hoe je een blog opzet en daar geld mee verdient. Ga aan de slag richting €3000,- per maand passief inkomen. > Ga naar training

Start jouw eigen social media marketing business

Leer hoe jij online geld kan verdienen door kleine bedrijfjes uit je buurt te helpen met social media ads. > Ga naar training

Verdien geld met verkopen via Bol.com

Leer de 5 simpele stappen om een winstgevende webshop op te zetten ook al heb je geen kennis of ervaring. > Ga naar training

Jouw interesses bepalen de manier om online geld te verdienen

Eerlijk is eerlijk. Online geld verdienen vergt soms een lange adem. Het is daarom niet voor iedereen weggelegd. Wil je bijvoorbeeld vandaag al je eerste euro’s online binnenslepen, dan zit je hier verkeerd.

Wanneer je snel geld wilt verdienen levert dit je nu misschien iets op, maar sta je morgen weer met lege handen. De duurzame manieren in dit artikel geven je terugkerende inkomsten en zorgen ervoor dat je online inkomen maandelijks stijgt.

Wil je écht verdienen met het internet dan is het belangrijk om iets te doen wat je leuk vind. Dan steek je er het liefste moeite in en kun je er ook echt iets van maken. En vergis je niet, ook online komt het op anderen over als je ergens enthousiast over bent. Dat gaat je helpen. Kies dus iets wat je oprecht leuk vind.

Uit ervaring spreek ik als ik zeg dat daar het meeste geld in te verdienen valt. Puur en alleen om de reden dat je dan niet al na drie dagen afhaakt.

Jouw online verdienmodel moet jou energie geven en niet energie kosten. :)

Online geld verdienen zonder investering

Voor iedere manier om online geld te verdienen verschilt het of er een investering aan vast hangt. Maar één ding is zeker. Online is de investering altijd vele malen lager dan offline in dezelfde branche. Je hoeft tenslotte geen pand te huren of inventaris te kopen. Meestal is online de investering met name tijd.

In plaats van duizenden euro’s in te moeten leggen, investeer je online vaak vooral je kostbare tijd.

Verder ligt het volledig aan de manier die je kiest, maar zonder geld kom je heel ver.

Ik heb zelf ook maar minimaal geld geïnvesteerd toen ik begon met mijn eigen blog. De enige echte kosten waren de hosting van mijn website bij Siteground.

Mocht je denken geld kwijt te gaan zijn, kijk dan altijd eerst in je netwerk, er is altijd wel iemand die een website kan bouwen, een training kan filmen, je e-book kan designen etc.

Verder is het online ook vaak zo dat je pas geld uitgeeft als je geld verdient. Stel bijvoorbeeld dat je doet aan affiliate marketing (samengevat is dat het op basis van commissie producten verkopen), dan heb je pas kosten (en opbrengsten) als je een product voor de affiliate hebt verkocht.

Online geld verdienen expert tips

Dan nog wat tips die ik je mee zou willen geven. Om me heen zie ik het namelijk net zo vaak fout als goed gaan en dat is jammer. Online zijn er namelijk zoveel kansen, maar je moet wel weten hoe je ze kan pakken en je moet vooral eerlijk kunnen zijn over hoe groot die kansen zijn. Daarom wat tips.

Denk niet dat je online binnen no time miljonair bent

Natuurlijk heb ik dit een beetje overdreven geformuleerd, maar online geld verdienen is vaak het pad van de lange adem. Het is echt niet zo dat je vandaag een cursus maakt en deze morgen 100x verkoopt. Daar gaat moeite in zitten en al doende leert men. Helaas wordt er online wel vaak gedaan alsof het allemaal simpel is, maar vergis je daar zeker niet in.

Neem jezelf en je plannen serieus en kies voor een strategie op de lange termijn. Zeker wanneer je wilt werken aan een passief online inkomen is een lange termijn plan datgene dat ervoor zorgt dat je over één jaar nooit meer hoeft om te kijken naar je financiën.

Werk toe naar een passief online inkomen

Dit is het grootste voordeel van online je geld verdienen. Het feit dat je kunt werken richting een passief inkomen. Wat wil zeggen dat je geld verdient waar je op dat moment niets voor hoeft te doen. Het komt dus passief binnen op je bankrekening. Online is dit mogelijk, en dat is heel vet. Maar vergis je niet. Passief betekent niet dat je er nooit iets voor hebt hoeven doen, uiteraard heb je er wel eerst moeite in gestopt om er een succes van te maken.

Zorg dat je de basis weet van online marketing

Veelal komt online marketing om de hoek kijken. Je moet namelijk weten hoe je iets kunt verkopen via het internet. Hoe kom je bijvoorbeeld het beste over en hoe kun je anderen overtuigen? Zorg dat je de basis kent van online marketing om van jouw manier om online geld te verdienen een succes te maken. Veel mensen die ik zelf ontmoet op reis hebben ook een training of opleiding gevolgd voordat ze online succesvol werden.

Vraag anderen je te helpen

Vergeet nooit wat anderen voor je kunnen doen. Vrienden zijn er altijd voor je geweest dus wellicht nu ook. Misschien kun je wel iets samen opzetten of je kunt kijken hoe de vaardigheden van een ander aansluiten bij hetgeen jij wilt doen. Ook kun je wanneer je ervoor kiest een online product op de markt te zetten, vragen aan je kennissenkring of ze je willen helpen met het promoten daarvan. Zo kwam ik zelf ook aan mijn eerste online klanten.

Nu starten met online geld verdienen

Ga online geld te verdienen aan de hand van een van de bovenstaande manieren. Ik heb er alle vertrouwen in!

Een beetje onder het mom, als ik het kan, dan kan jij het zeker! Online succes behalen is vooral mindset. Het gaat om doorzettingsvermogen en wilskracht.

Als ik terug kijk en ik zie wat ik er allemaal voor heb teruggekregen heb ik geen moment spijt van de inzet die ik heb getoond. Succes!

Wil je net als ik geld verdienen met bloggen en affiliate marketing? Volg dan mijn gratis online training over de ‘De 5 Simpele Stappen Naar Jouw Eigen Winstgevende Blog’.

GRATIS training

De 5 Simpele Stappen Naar Jouw Eigen Winstgevende Blog (GRATIS)

Voor iedereen die een winstgevende blog op wilt zetten, maar niet weet hoe te beginnen. In de training zet je jouw eigen blog online en ga je aan de slag met geld verdienen. > Bekijk training