Verdiensten 30%
Moeilijkheid 20%
Zekerheid 60%

Heb je je school afgerond? Top! Nu kun je anderen helpen die daar nog hard mee bezig zijn. Het is tegenwoordig echt een trend dat ouders sneller studiebegeleiding (ook wel huiswerkbegeleiding genoemd) inschakelen. En dat doen zij vaak buiten school om en online. Online studiebegeleiding is tenslotte goedkoper dan studiebegeleiding waarvoor er iemand thuis langs moet komen.

Online studie begeleider worden

Als studiebegeleider help je een student op een specifiek gebied. Het kan zijn in de algehele motivatie en planning maar veelal is de begeleiding inhoudelijk gericht op een vak. Het kan dan ook slim zijn vooraf voor jezelf op te schrijven welke vakken je capabel in bent om te begeleiden en te coachen. Zo kun je met zekerheid je toekomstige job beginnen. De eigenschappen die je als studiebegeleider nodig hebt zijn behalve kennis van het vak, ook de nodige sociale vaardigheden.

“Je zult zien dat bij het begeleiden van de student, juist de persoonlijk rol een grote invloed heeft op de motivatie van de student.”

En hé, hoe groter die motivatie, hoe hoger het cijfer, en hoe meer geld jij kunt verdienen met de begeleiding.

Studenten vinden om online te begeleiden

Bij een vakgebied als studiebegeleiding is het het makkelijkst om in je netwerk te zoeken naar studenten (of hun ouders ;)). Daar is tenslotte al een vertrouwensband en dat zal je enorm helpen bij de aanwas van klanten. Spread the word! Andere manieren om studenten te vinden zijn online platforms die deze connectie leggen. Voor deze platforms moet vaak wel vooraf worden betaald in de vorm van een lidmaatschap. Zo ook bij huiswerkbegeleiding.nl.

Op zoek naar andere manieren om online geld te verdienen? Download dan GRATIS mijn e-book ‘Online Geld Verdienen 2020 Editie’.

Trainingen

Leren over online ondernemen?

Bij De Moderne Nomaden geven we regelmatig trainingen over online ondernemen. Zowel online als in het écht. Zit daar wat voor jou bij? > Bekijk trainingen