Jeetje wat een week was dit… Ik hoor je nu denken, maar je bent toch nog helemaal niet weg? Klopt.

Afgelopen week was iedere dag afscheid nemen, iedere dag emoties en iedere dag diepe gesprekken. Dat is zeker iets moois, maar tegelijkertijd jezelf mentaal op de reis willen voorbereiden en nog wat afrondende werkzaamheden doen, is moeilijk in die staat van leven. Om die reden vertrek ik een dagje later, maar hé, er wacht toch niemand op me daar ;).

Ik denk dat het meest bizarre de afgelopen weken toch wel de adviezen zijn die ik heb gekregen van mensen. Iedereen heeft er wel een beeld bij hoe dat zou zijn en waar je rekening mee moet houden. Nu kon ik advies wel waarderen, maar zoveel advies was gewoon niets mee te doen. Als ik alles had willen verwerken had ik op mijn 50e pas kunnen vertrekken en had mijn auto kunnen functioneren als een hovercraft op zonne-energie.

Maar nee. Ik houd het lekker simpel.

Wanneer ik onderweg iets mis, koop ik het daar. Wanneer ik onderweg iets niet mis, ben ik blij dat ik het niet heb meegenomen.

Wel wil ik iedereen enorm bedanken voor de steun richting deze reis, alleen al omdat het me wel het besef heeft gegeven dat ik écht iets anders ga doen. Het zet een mooi uitroepteken achter mijn keuze en maakt dat ik eigenlijk niet kan wachten te vertrekken! Voor de nieuwsgierigen heb ik hieronder nog even de meeste vragen met antwoorden:

Waar ga je naartoe?
Richting Oost Europa maar zonder bestemming, de bestemming is namelijk de reis zelf.

Wat is het doel?
Mezelf dwingen in ongemakkelijke situaties te stappen en te genieten van het leven.

Met wie ga je?
Alleen, met wellicht als resultaat dat ik veel mensen mag ontmoeten.

Wanneer kom je terug?
Geen verplichtingen, wil ik niet over nadenken.

Hoe betaal je dat?
Door gewoon te blijven werken in de online marketing, ook op reis!

Houd je een blog bij?
Die heb je schijnbaar gevonden :). Als we vrienden zijn op Facebook, zie je de volgende blog vanzelf!

 

Au revoir et à bientôt!

Ps. Op de foto zie je een sneak preview van mijn busje. Voor iedereen die ik onderweg ontmoet heb ik een plaatsje op de bus om op te schrijven, maar eerst was natuurlijk de familie aan de beurt!