Website optimalisatie

Meer omzet en meer bereik

Vaak weet je als ondernemer wel dat je iets meer met je website zou moeten doen. Maar het komt er maar niet van. Daarvoor is er het website optimalisatie pakket. De ‘move’ om meer uit jouw website te halen.

Website optimalisatie

Meer omzet &
meer bereik

Vaak weet je als ondernemer wel dat je iets meer met je website zou moeten doen. Maar het komt er maar niet van. Daarvoor is er het website optimalisatie pakket. De ‘move’ om meer uit jouw website te halen.

Dé powermove voor ondernemers

Veel websites leveren minder op dan dat ze zouden kunnen.

Ondernemers zijn zich daar vaak niet van bewust. Meestal kun je het ook niet weten…

Je hebt immers geen directe cijfers van de concurrent en een inbeelding maken van het potentieel van jouw website is daarmee lastig.

Het potentieel is onzichtbaar tot je het boven water haalt

Maar ik weet dat veel websites hun potentieel niet behalen, simpelweg door het volgende.

Keer op keer lukt het om bij klanten de omzet via hun website met 20% te verhogen.

Dat is dat beetje potentieel, dat anders nog lag weg te rotten in een bodemloze put.

En dat potentieel komt niet boven water door duizenden euro’s in advertenties, vage specialisaties of zelfbenoemde guru’s.

Dat potentieel wordt gered door tal van ‘quick wins’ die op iedere website kunnen worden toegepast. Dingen die bewezen meer succes opleveren.

“4.000 euro extra omzet per maand”

Onze website is al jaren oud, we hadden hem laten bouwen door een dure webdesigner. Wat we toen alleen nog niet wist was dat er steeds meer dingen bij zouden komen. We voegden een online winkel toe, inschrijving voor de nieuwsbrief, nieuwe landingspagina’s etc.

Het werd een grote rotzooi online en veel van onze klanten zagen ook door de bomen het bos niet meer. En dat waren nog onze klanten, laat staan welke mensen we door die chaos allemaal zijn misgelopen.

We kregen destijds onze klanten dan ook met name via mond op mond reclame. Op zich prima, maar online was het een drama.

We hebben toen Mick ingeschakeld voor een website optimalisatie. Of die dat allemaal even zou kunnen fixen?

Binnen nog geen maand was het hele plaatje compleet. Dingen waren opnieuw geordend, webteksten waren aantrekkelijk geworden het menu was daadwerkelijk handig om te navigeren.

Al in de tweede week na het online zetten van de vernieuwde website kregen we onze eerste aanvragen binnen voor onze trainingen. Ook de mailinglijst begon eindelijk te groeien. Na 6 maanden hadden we het drukker dan ooit, goede drukte wel te verstaan!

We draaiden zo’n 4.000 euro extra omzet per maand en dat ging puur via het internet!

Anita Kranendonk, Training en coaching

Van slap gelul naar converterende teksten

Aanpassingen in de webteksten, USP’s, call-to-actions en formulieren zijn dé weg naar meer conversie.

Het zijn dingen die veel ondernemers ooit hebben gemaakt maar daarna weer zijn vergeten.

Je weet wel dat het belangrijk is om een geweldige website te hebben, maar het is niet je core business.

Daarom ben ik er om je een handje te helpen.

Zodat jij je lekker kunt blijven focussen op waar je passie ligt, het ondernemen zelf.

Ik kan je helpen met de optimalisatie van je website.

Dat doe ik niet alleen met advies (dat zou wat kort door de bocht zijn), maar met een gehele make-over.

Hier kraak ik mijn brein over…

  • Webteksten zodat dat klanten doorlezen en kopen

  • Call-to-actions voor meer conversie uit websitebezoek

  • Fomulieren voor meer aanvragen

  • USP’s voor meer overtuiging

  • Snelheid voor meer (mobiel) gebruiksgemak

  • SEO voor meer bezoekers via Google

  • Lead generatie voor meer inschrijvingen op mailinglijst

  • Marketing advies voor doorgaande groei

Het is een volledig pakket en zorgt er binnen slechts 30 dagen voor dat je website beter presteert.

We pakken direct alles aan. Je hoeft dus niet én apart een copywriter, SEO specialist en webdesigner in te huren ;).

Veel van mijn klanten behaalden al geweldige resultaten (niet mijn, maar hun woorden). Omzet verhogingen vanuit de website van meer dan 20% komen dan ook vaak voor.

“Letterlijk 2x zo groot geworden”

Ik zit in de dj branche. In die markt is er één partij die naar mijn idee de helft van de boekingen heeft. Dat vond ik apart.

Ik had al duizenden euro’s gestopt in Adwords advertenties en een nieuwe website, maar het resultaat was steeds vrij gering.

Totdat Mick voor mij aan de slag ging. Niet alleen met een nieuwe website, maar ook met een content strategie.

Samen maakte dat het verschil. Sinds onze samenwerking is mijn bedrijf letterlijk 2x zo groot geworden. Ik ben meer mensen gaan aannemen en 80% van de boekingen komt nu via de website. Dat was voor de website optimalisatie ondenkbaar.

Dick van Delft, Dj verhuur

Voor wie is de website optimalisatie bedoelt?

De website optimalisatie is bedoelt voor ondernemers die weten dat er groei te behalen valt online en er eens goed naar hun website gekeken moet worden.

Maar het is niet voor alle ondernemingen bedoelt. Daar heb ik gewoonweg niet de tijd voor.

Omdat het een flinke klus is, werk ik per maand maar met één ondernemer samen voor de website optimalisatie. Je kunt dus rekenen op exclusief contact.

Wat is de investering?

De investering voor de website optimalisatie is eenmalig en bedraagt 995,- euro exclusief BTW.

Aan de slag? Neem dan via onderstaande button contact met mij op en we bellen snel. Tijdens het telefoongesprek bespreken we of een website optimalisatie voor jouw bedrijf geschikt is.

neem contact op

“32.000 euro extra omzet in half jaar”

Zo’n website optimalisatie is niet gratis en dus vroeg ik me van tevoren af of ik dat wel ging terugverdienen. Met een paar procent meer verkopen zou ik het er al uit hebben, maar dat moest dan wel het geval zijn.

Uiteraard had ik zelf al flink aan de website gesleuteld, maar het resultaat was nihil. Ik wilde dus iets nieuws en me laten verassen.

Na de website optimalisatie door Mick helderde een hoop op. Hij heeft een volledig andere kijk op mijn website dan ikzelf. Hij heeft tal van aanpassingen gedaan waardoor de website persoonlijker, authentieker en converterender is geworden. Ik kan ook oprecht zeggen dat ik mensen nu met meer trots naar de website verwijs.

Maar bovenal leveren de website wijzigingen veel goeds op. In de eerste zes maanden na de wijzigingen is de conversie van iedere website bezoeker met 31,5 procent gestegen. Dat leverde in een half jaar zo’n 32.000 euro extra omzet op.

John Nooteboom, IT bedrijf

Vragen die je misschien nog hebt

Het maakt niet uit welk CMS je gebruikt. Met jaren ervaring in het vak heb ik zo´n beetje alles wel voorbij zien komen en kan ik dus overal in werken.

Ik vind een goede klik belangrijk, ook bij een website. Het zou voor mij moeilijk zijn om voor jou een webtekst te schrijven als ik niet weet hoe je écht bent. Terwijl dat laatste exact is wat je op een website over wil laten komen. Een kopje koffie vooraf, daar ben ik dus helemaal voor in!

We hebben voornamelijk contact via de mail, of telefonisch naar jouw wensen. Omdat de gehele opdracht een streeftijd heeft van 30 dagen zullen we snel schakelen.

Wanneer we werken aan jouw website optimalisatie heb je altijd met mij contact. Ik werk in de basis dan ook alleen. Zo nu en dan schakel ik de hulp van een andere professional in. Online marketing is immers een breed en snel veranderd vakgebied. Dan kan het geen kwaad om soms een andere expertise in huis te halen.

Nee, zeker niet. We doen de aanpassingen zoveel mogelijk op de achtergrond en zetten deze aan het eind binnen één keer over. Daar zul je niets van merken.

Blogs op je website zijn een krachtige techniek om meer bezoekers te trekken via bijvoorbeeld Google. Mijn eigen website krijgt op die manier maar liefs 25.000 bezoekers per maand. Dat kan dus veel voor je bedrijf betekenen. Wanneer je blogs in combinatie met de website optimalisatie afneemt, kunnen we het eens hebben over de prijs 😉.

neem contact op