De 10k+ Acquisitie Mail

E-book masterclass voor wie snel meer klanten wilt

Ontdek hoe je een mail schrijft die de aandacht trekt. Een mail die verkoopt en gegarandeerd extra omzet oplevert. Ook al heb je geen schrijf skills.

Krijg de bewezen formule in deze e-book masterclass met daarbij voorbeelden van acquisitie mails die samen meer dan een half miljoen euro extra omzet hebben opgebracht.

Direct starten

De 10k+ Acquisitie Mail

E-book masterclass voor wie snel meer klanten wilt

Ontdek hoe je een mail schrijft die de aandacht trekt. Een mail die verkoopt en gegarandeerd extra omzet oplevert. Ook al heb je geen schrijf skills.

Krijg de bewezen formule in deze e-book masterclass met daarbij voorbeelden van acquisitie mails die samen meer dan een half miljoen euro extra omzet hebben opgebracht.

Direct starten

Snel op weg naar meer klanten

Op zoek gaan naar nieuwe klanten is van veel ondernemers niet de favoriete bezigheid. Het is eng, je krijgt vaak ‘nee’ te horen en je hebt het gevoel dat mensen niet op je zitten te wachten.

Je wilt niet opdringerig overkomen en zeker niet verkoperig.

Maar je wilt wel nieuwe klanten en hoewel je hoopt dat die spontaan met een zoekopdracht bij jouw website uitkomen, is dit niet altijd het geval.

En dan heb je ook nog klanten die niet weten hoe hard ze je nodig hebben.

Allemaal gemiste kansen als je het aan mij vraagt. Je laat die omzet nu maar gewoon verdampen. Zonde.

Mick van Zadelhoff (26)

© Mick van Zadelhoff, 2020

Ik geloof ook niet in sprookjes

Nu zouden we gewoon kunnen wachten tot die situatie veranderd. Maar ik geloof dat het tijd is voor actie met snel resultaat.

Daarom help ik al jaren ondernemers met het doen van koude acquisitie via e-mail. Voor als je dacht dat dat al helemaal dood was, niets is minder waar.

De acquisitie mails die ik voor klanten schrijf leveren keer op keer minimaal 10.000 euro extra omzet op.

Ja, je hoort het goed. Koude acquisitie. Nieuwe klanten vissen uit een nieuwe vijver.

Van woordloze ziel tot acquisitie piraat

Zo’n acquisitie mail zou uiteindelijk iedereen kunnen schrijven, zelfs met het schrijftalent van een woordloze ziel.

Maar zomaar een mailtje formuleren zal je niets opleveren, dat is gedoemd om te falen.

Daarom heb ik een succesformule in elkaar gezet die voor mij en mijn klanten keer op keer werkt. Een keiharde template die een woordloze ziel omtovert in een acquisitie piraat.

Wat zou het voor jouw bedrijf betekenen als je met één e-mail potentiële klanten kunt benaderen die jou anders nooit zouden vinden? Wat zou het betekenen als die mensen dan ook nog eens bij jou kopen?

Een formule die werkt

Met de ervaring van de tientallen acquisitie mails die ik heb geschreven en verzonden, ben ik tot een formule gekomen.

Een eenvoudig toe te passen methode die altijd werkt. Dus ook voor jouw dienst of product. Of je nu in de B2B of B2C zit.

In deze e-book masterclass leer je wat die formule inhoud en hoe jij deze voor jouw bedrijf kunt toepassen. Ook vind je in de e-book masterclass drie van mijn e-mails die samen bergen omzet hebben gegenereerd.

Ik houd dus niets achter. Na de e-book masterclass ben je zelf in staat om een acquisitie mail te schrijven (en deze te verzenden) met een conversie waar de meeste mensen van schrikken.

Acquisitie mails die ik in het verleden verstuurde leverden altijd meer dan 10.000 euro extra omzet op. Dit is omdat sommige formules werken. Er was zelfs een mail die goed was voor een orderwaarde van een paar ton.

Met of zonder mailinglijst

Bedenk je eens hoeveel geld je als ondernemer kwijt bent aan advertenties op social media of Google Adwords. Als je een beetje op mijn klanten lijkt gaat dat al snel om duizenden euro’s per maand. Allemaal geld dat je wederkerig uit moet geven om weer aan nieuwe klanten te komen.

Een acquisitie mail daarin tegen kun je keer op keer versturen zonder dat die kosten met zich meebrengt. En zo’n mail levert je net zoveel klanten op.

Het schrijven van een goede sales mail is dan ook een skill die eigenlijk iedere ondernemer zou moeten hebben. Of je nu al een maillijst hebt opgebouwd of mensen koud wil benaderen, in beide gevallen is een acquisitie mail een succesvolle tool om nieuwe klanten binnen te halen.

Aan de slag met jouw eigen 10K+ acquistie mail

In De 10K+ Acquisitie Mail leer je hoe je een mail schrijft die converteert in verkoop. Ik neem je vanaf stap één mee in het schrijfproces en laat niets achter. Al tijdens de training schrijf je jouw eerste eigen acquisitie mail en verzend je deze naar jouw potentiële klanten.

Behalve lessen met betrekking tot de opbouw, overtuiging en sales geef ik in de training ook drie transcripten bloot van succesvolle al verzonden acquisitie mails. Daarmee kun je inspiratie opdoen voor jouw eigen mail zodat je zeker bent van verkoop.

De kunst van het verkopen per e-mail is een vaardigheid waar je onderneming nog lang profijt van heeft. De training is volledig online te volgen.

De training is interessant als je:

– Koud nieuwe klanten wilt vergaren via e-mail/brief
– Meer verkopen wilt halen uit je mailinglijst
– Je converterende teksten wilt schrijven
– Je jouw onderneming snel wilt laten groeien

© Mick van Zadelhoff, 2020

In jouw bezit voor slechts 27,- euro

Direct starten

*Je ontvangt het e-book direct in je mailbox

Dit vind je in de MASTERCLASS

  • Hoe je een converterende acquisitie mail schrijft.

  • Bewezen formule waardoor lezers klanten worden.

  • Hoe je verkoopt zonder verkoperig te zijn.

  • Voorbeeldzinnen die je één op één kunt overnemen.

  • Transcripten van drie acquisitie mails die samen meer dan een half miljoen omzet opleverden.

  • Hoe je uit de spambox blijft.

  • Een trucje dat de conversie met 20% verhoogt.

  • 15+ Lessen met voorbeelden.

  • Volledig online te volgen via desktop of mobiel.

  • In 1 week schrijf je een converterend meesterwerk.

In jouw bezit voor slechts 27,- euro

Direct starten

*Je ontvangt het e-book direct in je mailbox

“29.000 EURO EXTRA OMZET”

Ik had niet bepaald een grote mailinglijst en vroeg me dan ook af of dit wel zou werken.

Maar omdat we in de zorg actief zijn leek het mij tegelijk niet heel belangrijk om veel mensen te mailen. Belangrijk was vooral wie we zouden mailen.

Die mensen ontvangen niet zoveel mails en de nood voor nieuwe zorgkrachten is immers hoog.

De mail leverde ons vier nieuwe grote klanten en zo’n 29.000 euro omzet op.

Sandra, Uitzendbureau in de zorg

“TIJDENS DE TRAINING SCHRIJF JE AAN JE MAIL”

Een super diepgaande training, maar toch compact. Nog tijdens de training schrijf je aan je eigen acquisitie mail en leer je deze verzenden. Ik dacht altijd dat dat gewoon betekende dat je op verzenden moest klikken maar al snel werd duidelijk dat er veel meer mogelijk is. Dat leidde ongetwijfeld tot een hogere conversie.

Mijn eerste mail was niet zo’n groot succes. Maar de tweede mail heeft me al 6 klanten opgeleverd! En in de bedrijfscoaching is dat een aanzienlijke omzet.

Rob, Training & coaching

“EINDELIJK EEN FORMULE DIE WERKT”

Of een mailtje je hele business kan veranderen? Jazeker.

De formule die tijdens de training wordt aangereikt is uniek en heb ik nergens eerder gezien. Ik ben zelfs nog wat op het internet gaan Googelen maar niemand lijkt hier weet van te hebben.

Met de voorbeeldzinnen kun je sommige dingen letterlijk één op één overnemen voor een goede mail. En gezien het succes, blijven we die verzenden.

Peter, Logistiek

“5.000 EURO EXTRA OMZET PER BEURS”

Na onze beurzen krijgen we altijd een lijst met alle gasten van de beurs. Dat is een lijst van pakweg 400 e-mail adressen. Vroeger deden we daar nooit iets mee en daar kan ik nu alleen maar spijt van hebben.

Op de beurs halen we wel klanten binnen maar met de nieuwe mailstrategie mailen we die 400 mensen na. Dan zijn er steeds weer rond de 6 mensen die alsnog met ons in zee gaan.

Dick, DJ Verhuur

In jouw bezit voor slechts 27,- euro

Direct starten

*Je ontvangt het e-book direct in je mailbox

De e-book masterclass was eerst een videotraining, welke ik daarna heb omgezet in een e-book.

De reden hiervoor is dat ik merk dat veel mensen snel willen beginnen met het schrijven van een acquisitie mail zelf en dat dit op deze manier sneller kan.

De prijs aanpassen vonden we dan wel zo reëel ;).

De e-book masterclass is te volgen in je eigen tempo. Sommige deelnemers doen er een week over waar anderen er een een dag mee bezig zijn. Tijdens de e-book masterclass schrijf je al aan je eigen acquisitie mail en ik kan het me goed voorstellen als je niet kunt wachten deze te verzenden ;). Jij bepaalt het tempo.

De e-book masterclass is 50 pagina’s lang.

Ik ben Mick en schrijf al sinds jaar en dag acquisitie mails voor bedrijven. In de masterclass krijg je een kijkje in de keuken en leer je wat ik door de jaren heen heb geleerd.

Tevens ben ik oprichter van De Moderne Nomaden, een platform met 25.000 maandelijkse bezoekers. Ook geef ik regelmatig live trainingen.

De e-book masterclass is interessant voor ondernemers die meer online verkoop willen realiseren. Zowel in de B2B als de B2C.