Trainingsweek – 12 t/m 19 september 2020 – Bujaleuf, Frankrijk

Weten wat je wilt

Trainingsweek

12 t/m 19 september 2020

Bujaleuf, Frankrijk

Weten wat

je wilt

Jouw verhaal

Het is moeilijk om te weten wat je nou écht wilt met je leven. Het antwoord op de vraag: “Wat wil ik?” is nou eenmaal niet zo makkelijk te vinden. Misschien werk je al jaren bij een werkgever waar je niet op je plek zit, of ben je al een lange tijd zoekende naar wat je wilt…

Niet weten wat je wilt is enorm vervelend en zorgt ervoor dat je geen gerichte sturing kunt geven aan je leven. Het resultaat daarvan kan zijn dat je meer geleefd wordt dan dat je dit zelf bepaald, dat je je ongelukkig voelt met je huidige situatie of dat je jezelf continu met anderen blijft vergelijken. Als je niet weet wat je nou écht wilt zul je altijd het gevoel hebben niet alles uit het leven te halen wat erin zit….

Hoe weet je wat je wilt?

Niet weten wat je wilt komt vaak voort uit een vastgeroeste sleur. De alledaagse bezigheden slokken zoveel energie op dat het een wonder is als je de tijd hebt om eens lekker een dagje te gaan filosoferen over je leven. Daarbij kan het ook zijn dat jouw huidige omgeving gewoon niet de inspiratie biedt die jij op dit moment nodig hebt.

Een van de meest effectieve manieren om jezelf te (her)ontdekken is door jezelf in een volledig andere situatie neer te zetten. Iets buiten je comfortzone. Iets met nieuwe mensen en nieuwe inspiratie. En dat is exact de situatie waarin jij terecht komt bij de training ‘Weten Wat Je Wilt’.

Over de training

Bij de trainingsweek kom je terecht in een groep van 15 deelnemers. Iedereen komt er om ongeveer dezelfde redenen. Samen werken we aan de hand van non-formele (lees: leuke) activiteiten aan een ‘nieuwe zelf’. Je ontmoet nieuwe mensen, komt jezelf tegen en bouwt aan een nieuw leven. In de trainingsweek werken we volgens het BBB-concept. Dit houdt een volgorde in die essentieel is voor persoonlijke ontwikkeling: Binden, Breken & Bouwen.

1. Binden

Delen met anderen kan alleen in een veilige omgeving. Daarom is het eerste doel van de training om met elkaar te binden aan de hand van leuke activiteiten. Spoiler, deze activiteiten vinden plaats in de prachtige Franse heuvels.

2. Breken

Met breken bedoelen we een zoektocht in en naar jezelf. Groeien gaat niet vanzelf en vereist dat je jouw huidige situatie (of verleden) een plekje geeft. Wie zwaktes erkent, leert over de krachten van zijn of haar toekomst.

3. Bouwen

Bouwen aan een ‘nieuwe ik’. We kijken opnieuw naar wie we willen zijn en wat we willen doen en gaan daarmee aan de slag met baanbrekende en inzichtgevende activiteiten. Niets leukers dan werken aan jezelf in een omgeving vol gedreven mensen.

De trainingslocatie

De training vindt plaats in midden Frankrijk, in Bujaleuf. Dat is een klein dorpje omgeven door prachtige, heuvelrijke natuur. De activiteiten vinden voornamelijk plaats op de camping van B&B Formidable. Een bijzondere plek kun je stellen, dit kiekje is in het beheer van mijn ouders die tevens waren te volgen in de populaire tv serie ‘Ik Vertrek’.

Tijdens de training kun je ervoor kiezen om op de camping te verblijven (gratis) of op een plek in de omgeving (eigen kosten). Het eten en drinken wordt volledig voor ons verzorgd zodat wij ons vooral kunnen focussen op het proces.

Jouw resultaat na de training

Een week aan jezelf werken in Frankrijk is niet niks. Daarvoor verwacht je een resultaat waar je de rest van je leven wat aan hebt. Resultaten die wij nastreven zijn:

 • Je weet wat je écht wilt
 • Je hebt meer zelfkennis en zelfvertrouwen
 • Je durft je kwetsbaar op te stellen
 • Je durft jezelf te zijn
 • Je voelt je in je kracht staan
 • Je maakt nieuwe vrienden
 • Je weet hoe je aan de slag kunt met jouw kersverse plannen
 • + Niet te voorspellen uitkomst

Over de trainer Mick van Zadelhoff

Vorig jaar fietste ik van Nederland naar Turkije terwijl ik wildkampeerde in een tent. Fietsen zelf beschouw ik absoluut niet als een hobby en kamperen had ik al niet meer gedaan sinds de basisschool. Waarom deed ik dat dan?

Ik was op zoek naar persoonlijke groei en merkte dat ik die het makkelijkst kon vinden in discomfort. Soms was dat als ik als luie donder de bergen over fietste, soms was dat als ik als koukleum met min dertien graden in een tent sliep.

Wat ik die reis heb geleerd is heftig. Nieuwe krachten in mijzelf, weten dat ik veel meer kan dan ik denk. Weten hoe mijn hersenen werken, de psychologie achter mijn keuzes. De fietstocht is een van de vele voorbeelden waarin ik zie dat persoonlijke ontwikkeling enorm belangrijk is en dat het iets is waar iedereen in zou moeten investeren.

Inmiddels ben ik drie jaar actief als trainer en facilitator in non-formele trainingen. Verder reis ik als digital nomad de hele wereld over en schreef ik een boek over alle verhalen en inzichten die dat opleverde. Mijn stijl van trainen kun je beschouwen als non-chalant, energiek en uitdagend.

De training geef ik overigens niet alleen. Verwacht creatieve bijdragen van Mike (die van ‘Ik Vertek’) en Jonathan (business owner, politicus en internationaal trainer).

Praktische informatie

 • Hoelang? 8 dagen

 • Wanneer? 12 t/m 19 september

 • Waar? Camping Formidable in Bujaluef (Frankrijk)
 • Investering? 997,- incl. BTW

 • Hoeveel mensen? 15 deelnemers

 • Hoelang? 8 dagen

 • Wanneer? 12 t/m 19 september

 • Waar? Camping Formidable in Bujaluef (Frankrijk)
 • Investering? 997,- incl. BTW

 • Hoeveel mensen? 15 deelnemers

Aanmelden voor de training

Als je nog wat vragen hebt over de training of je bent ergens niet zeker over dan kun je me een Whatsappje sturen op +316 81081589. Ik vind het altijd leuk om van je te horen :). Je kunt ook het infopack downloaden met daarin aanvullende details.

Ben je er al helemaal klaar voor? Dan kun je jezelf direct aanmelden. Je betaald dan het deelnamebedrag en bent officieel te gast bij de trainingsweek! Binnen één week na aanmelding ontvang je verdere informatie en hebben we een telefonische intake.

Na aanmelding ontvang je een bevestiging in je e-mail en sta je ingeschreven op de training. Binnen één week na aanmelding ontvang je een persoonlijke mail met daarin meer informatie en volgt een telefonische intake.

Dit wordt geen saaie zit en luister training. De opdrachten zijn non-formeel. In feite houdt dit in dat je aan de hand van activiteiten nieuwe dingen leert. De activiteiten kennen veel beweging, vragen om creatieve acties en dagen je uit.

Meer informatie vind je in de infopack.

Het programma is gebaseerd op het BBB (binden-breken-bouwen) model. Aan het begin zullen we vooral leuke activiteiten doen (in de natuur) om elkaar door en door te leren kennen. Daarna hebben we opdrachten die gericht zijn op het graven in jezelf. Vervolgens gaan we aan de slag met de ‘nieuwe ik’.

Één week voor de training krijg je het exacte programma in je mailbox. Dit is omdat we het programma mede op basis van de deelnemerswensen invullen. Wel kun je in de infopack alvast het conceptprogramma inzien. Het infopack download je hier.

Voor op de training verwachten we deelnemers van tussen de 25 en 45 jaar.

De training is bij de camping van B&B Formidable. Het is een van de dromen van mijn ouders die zijn uitgekomen. Enkele jaren geleden emigreerden zij uit Nederland en werden zij gevolgd door het tv-programma ‘Ik Vertrek’. Vind je het leuk om dat eens te kijken, de uitzending vind je hier.

De activiteiten vinden veelal plaats op en rond de camping. Wil je daar meer over weten? Dan vind je hier de website.

Tijdens de trainingsweek verblijven de meeste deelnemers op de camping. Hiervoor kun je zelf een tent, caravan of camper meenemen. Tijdens de training kun je gratis op de camping verblijven.

Heb je geen eigen kampeeropties, dan kunnen wij die ook voor je regelen. Anders zou je er ook voor kunnen kiezen om te verblijven in de omgeving, maar dit is niet bij de prijs van de training inbegrepen. We helpen je natuurlijk wel met het vinden van betaalbare opties ;).

Vervoer naar de locatie in Frankrijk dien je zelf te regelen. Er is een voordelige Flixbus-dienst naar Limoges of een sneltrein (TGV). We halen je met veel plezier op vanaf het station in Limoges. Eigen vervoer kan natuurlijk ook, er is voldoende parkeerplek aanwezig.

Tip: Vooraf kom je als deelnemers in een groep alvast met elkaar in contact, zo zou je ervoor kunnen kiezen om samen naar Frankrijk af te reizen.

Voor de deelnamevergoeding doe je mee aan de training inclusief plek op de camping, ontbijt, lunch, diner, tussendoortjes en drinken. Je hoeft tijdens de trainingsweek eigenlijk nergens over na te denken.

De enige kostenpost die je zelf mee moet rekenen is het vervoer naar de trainingslocatie.

Mocht het je niet lukken het trainingsbedrag direct af te rekenen, dan is er ook de mogelijkheid om dit in drie termijnen te doen. Als je daarvan gebruik wilt maken kun je hier contact met mij opnemen.

De camping is al voorzien van alle social distancing gemakken. Tijdens de training zijn desinfecterende handgel en mondkapjes gratis beschikbaar. Bij activiteiten worden de social distancing regels die tzt worden geadviseerd, in acht genomen.

Mocht de training moeten worden verplaatst in verband met maatregelen van bovenaf, dan heb je altijd recht op een volledige refund, maar uiteraard gaan we ervan uit dat de training doorgang kan vinden :).