Word Digitale Nomade – Training Nederland 2018-09-03T15:18:59+00:00

SECOND BIRD TICKETS BESCHIKBAAR TOT 20-09-2018
Reserveer je plek

Als digitale nomade deel je je eigen dagen in, ben je op de plek op de wereld waar je wilt zijn en ontdek je meer dingen dan je ooit had durven wensen. Het is een geweldige levensstijl vol met vrijheid.

Het zetten van de stap richting een leven als digitale nomade is er echter niet zo maar eentje. Die vereist veel moed, veel verloren discussies met je omgeving, veel mensen die zeggen dat je het niet kan, dat je eens realistisch moet zijn en natuurlijk vereist het een stabiel online inkomen.

Het is dan ook hoog tijd voor een training die hierop aansluit. Eentje die jou ondersteunt richting jouw leven als digitale nomade. Een training die je leven voor even op z’n kop zet, in de meest positieve zin.

In deze training ontmoet je 15 andere deelnemers die op hetzelfde punt staan in hun reis als jij. Samen werken we dan op non formele wijze (adhv. activiteiten) richting jouw doelen en dromen.

Wat weet, kun en heb je na het volgen van de training?

 • Met welke manieren digitale nomaden écht geld verdienen (nee, dat is niet reisbloggen)

 • Hoe je van 40 uur naar 20 uur werken per week gaat zonder inkomen in te leveren, je bent tenslotte in het buitenland en wilt daarvan genieten

 • De redenen waarom 99% van de samenleving geen digitale nomade is en ook nooit zal worden en hoe je deze redenen niet voor jou laat gelden

 • Hoe je binnen 3 maanden al genoeg klanten kunt hebben om je avontuur te starten

 • De gouden tip om van het digitale nomaden bestaan een leefstijl te maken in plaats van een lange vakantie

 • Hoe je voorkomt dat stress je reis gaat verpesten (been there, done that…)

 • Hoe je kunt netwerken op 12.000 kilometer afstand

 • Je leert hoe je on the side een passief inkomen opbouwt, zodat je steeds iets minder hoeft te werken tijdens je reis

 • Het belangrijke inzicht dat een gerichte focus op één ding je 10x meer oplevert

 • Evenals het besef dat ‘nee’ zeggen tegen een opdracht je gelukkiger én rijker maakt

 • Hoe je niet alleen al je vrienden jaloers maakt met jouw foto’s vanaf een paradijselijk strand, maar hoe je juist hen weet te inspireren met je leefstijl

 • 15 nieuwe mensen in je netwerk met dezelfde soort plannen als jij

Trainers

Mick van Zadelhoff
Mick van ZadelhoffDigitale Nomade & Eigenaar Online Marketing Bureau & Oprichter De Moderne Nomaden
Ja dit ben ik! Gitaar en laptop in mijn backpack en ik ben compleet. Altijd op reis zijn heeft iets prachtigs. Het inspireert me iedere dag weer om nieuwe mensen te ontmoeten, elkaar te inspireren en te ontdekken. Inmiddels staat de teller op 36 landen maar uit gereisd ben ik nog lang niet.

De vaardigheden die ik in de training met je deel heb ik voornamelijk opgedaan met internationale trainingen, stapels boeken en mijn eigen ervaringen als digitale nomade. Ik leef dit leven nu best al een tijd en geloof dat ik daaruit de nodige lessen heb kunnen halen die ik graag met je deel. Een leven als digitale nomade is voor iedereen mogelijk die wil!

Jonathan de Lijster
Jonathan de LijsterInternationaal Trainer & Coach Persoonlijk Leiderschap & Directeur Stichting Be Innovated
Na tientallen trainingen gevolgd te hebben in 15 verschillende landen werd het voor mij tijd om mijn eigen trainingen vorm te gaan geven. Op informele én non formele wijze train en coach ik nu professionals. Mijn specialiteit ligt bij persoonlijk leiderschap, één van de kwaliteiten die een leven als digitale nomade realistischer maken.

Bij de training sluiten de non formele onderdelen die ik geef aan op de verhalen van Mick. Mijn trainingen zijn over het algemeen een vorm van beleving en doen. Hoe dan ook zal ik ervoor zorgen dat je verrast en geïnspireerd weer naar huis gaat, of op wereldreis natuurlijk ;).

Algemene informatie

 • 20 Oktober 2018

 • 10:00 – 17:00

 • Oranjeboomstraat 198, 4812 EM Breda, Nederland

 • 15 deelnemers

 • INCL. lunch & netwerkborrel

 • Regulier: 125,- | Early bird: 95,- | 110,-

Kom je ook? Reserveer dan je plek door hieronder je ticket te bestellen. Er is slechts plek voor 15 deelnemers.

Reserveer je plek
Facebook Event

Vraag en antwoord

De training is bedoelt voor iedereen die plannen heeft om digitale nomade te worden of al in het proces zit om daar te komen. In de training worden de plannen concreter en doe je inspiratie op richting jouw reis. De bedoeling is dat de training een mentale, maar zeker ook een cognitieve boost geeft.

De training is in Breda. De locatie wordt gebruikt als werkplek door startende ondernemers. In het gebouw is een trainingszaal aanwezig en daar vind deze training dan ook plaats. Het adres is Oranjeboomstraat 198.

De training is op non-formele basis en dat werkt het fijnst in kleine groepen. Tevens wil ik aandacht geven aan ieders persoonlijke verhaal, doel en plan en is dit in een kleine groep beter te doen.

Wanneer je een ticket koopt reserveer je daarmee jouw plek voor de training. Nadat je deze hebt gekocht zal ik je mailen of bellen om te weten wat je plannen en dromen zijn. Op die manier kunnen wij de training daarop verder afstemmen.

Ja! Je krijgt achteraf een certificaat van de training. Dit is een certificaat van deelname, gezien het hier om een non formele training gaat. Wel eentje om in te lijsten :).

Meer vragen? Stel ze via Whatsapp!

Whatsapp 06 81081589
Koop je ticket

De Moderne Nomaden

De Moderne Nomaden is een online platform voor iedereen die werken en reizen wil combineren. Een leven lang reizen is vaak simpeler dan je denkt.

Contact Info

Phone: +31 6 81081589

Web: demodernenomaden.nl