KORTING BEPERKT BESCHIKBAAR
[hurrytimer id=”1616″]

“Een digitale nomade is iemand die reizen en werken combineert. Een utopische levensstijl.”

 • Zoek je naar manieren om online geld te verdienen die wél werken?
 • Wil je meer reizen of volledig leven als digitale nomade?
 • Werk je hard maar lijkt dat zich niet uit te betalen in meer vrijheid?
 • Is die opleiding of 9-to-5 baan toch niet helemaal wat je ervan had gehoopt?
 • Heb je het gevoel dat je meer geleefd word dan dat je jouw eigen leven bepaald?

Als je op één of meerdere van bovenstaande vragen ‘JA’ kunt antwoorden, raad ik je zeker aan om verder te lezen.

Bij mezelf was vooral het laatste punt de reden om voorgoed verandering in mijn leven aan te brengen.

Ik wilde meer van de dingen doen die ik belangrijk vind maar voelde mij geremd door de overtuiging dat een goede studie en daarop volgende baan mij ‘SUCCESVOL‘ zouden maken.

Maar op een gegeven moment was ik er gewoon klaar mee. Ik werkte hard maar zag niet in hoe dit mij een gelukkig mens zou maken.

Daarop heb ik besloten om te stoppen met dat wat ik deed en op andere voet verder te gaan. Ik wilde iets avontuurlijkers doen dan iedere dag in dezelfde trein zitten.

Op weg naar een locatie onafhankelijk inkomen

Ik ben me gaan verdiepen in online marketing aan de hand van het lezen van boeken en kijken van tal van webinars. Vervolgens ben ik maar gewoon mijn eigen online bedrijf gestart en heb ik mogen leren met vallen en opstaan. Alles met het doel een online, locatie onafhankelijk inkomen te realiseren en te gaan leven als digitale nomade.

Een half jaar later had ik mijn eerste klanten en nog een half jaar later heb ik mijn koffers ingepakt en ben ik OP REIS gegaan. ;)

Inmiddels zijn we drie jaar verder en heb ik al flink wat mogen zien van de wereld. Mijn geld verdien ik volledig online vanaf waar ik dat wil.

Ik ben door 41 landen heen gereisd, heb honderden prachtige mensen ontmoet, heb de regenachtige winter kunnen inruilen voor lekker weer. Het doet me veel goed om zo te leven en daarom vraag ik mij vaak af, waarom doen niet meer mensen dit? Want ik weet één ding zeker…

Content Creatie

Dit is voor iedereen mogelijk die hiervan droomt. Het is geen hogere wiskunde maar vaak een tekort aan de juiste informatie om er een succes van te maken.

Veel mensen leven nog in de gedachte dat je tijd alleen kunt inruilen voor geld en dat je op je werk aanwezig moet zijn om dat geld te verdienen. Maar anno 2019 liggen dingen anders… Je kunt zijn waar je wilt en werken wanneer je wilt.

Alleen zijn dingen soms moeilijk

Om je te helpen richting een leven als digitale nomade heb ik een training ontwikkelt die je op weg helpt. Een training waarbij je erachter komt wat jouw weg is naar een leven met meer vrijheid. Eentje waarbij we grote stappen zetten richting de realisatie van een nieuwe levensstijl.

Ik deel alle modellen waarmee ik zelf online geld verdien. Alle kennis die ik in de afgelopen jaren heb vergaard en dé manier hoe je zelf aan goed betalende klanten komt komen.

We gaan aan de slag met jouw individuele pad en ik geef je alle tips die ik kan geven om er een succes van te maken.

Je staat er niet alleen voor en krijgt op deze training alle inspiratie en motivatie die je nodig hebt om zelf aan de slag te gaan.

Tijdens de training ontmoet je tevens 20 andere deelnemers die op hetzelfde punt staan als jij. We doen allemaal misschien wel iets anders, maar hebben een aantal dingen gemeen. We houden van reizen, houden van vrijheid en willen volop leven.

Deze training is er voor jou

De training is voor iedereen die digitale nomade wilt worden (of als je gewoonweg vanuit huis wilt werken). Jouw startpunt is bepalend voor hoe je de training ervaart. Het kan zijn dat je al een bedrijf hebt maar de overgang richting ‘online’ wilt maken. Maar het kan ook zijn dat je plannen ontwikkelt om iets voor jezelf te beginnen als ZZP-er. In beide gevallen is de training van hoge waarde voor jouw toekomstige pad.

Wat weet, kun en heb je na het volgen van de training?

 • Met welke manieren je online geld verdient

 • Hoe je van 40 uur naar 20 uur werken per week gaat zonder inkomen in te leveren, optimale vrijheid

 • De redenen waarom 99% van de samenleving geen digitale nomade is en ook nooit zal worden en hoe je deze redenen niet voor jou laat gelden

 • Hoe je aan goed betalende klanten komt vanuit het buitenland

 • Het échte verhaal achter het digitale nomaden bestaan

 • Je leert hoe je on the side een passief inkomen opbouwt, zodat je steeds iets minder hoeft te werken tijdens je reis

 • Spoedcursus affiliate marketing en copywriting

 • 20 nieuwe mensen in je netwerk met dezelfde soort plannen als jij

 • Inspiratie en motivatie waar je het komende jaar weer mee vooruit kunt

 • Hoe je locatie onafhankelijk kunt werken als freelancer of ZZP-er

 • Meer dan 100 tips voor een succesvol pad als digitale nomade

 • Hoe je van een offline business een online business maakt

 • Een dosis positieve energie waarmee je alle obstakels overwint

 • Een mail waarmee je jouw eerste online opdrachten morgen al binnenhaalt

 • Praktijk voorbeelden van succesvolle digitale nomaden

 • En uiteraard nog véél meer…

Zo ziet de training eruit

[hurrytimer id=”1616″]

Verzeker jouw plek

Dit zeggen deelnemers van de vorige training

Trainers

Mick van Zadelhoff
Mick van ZadelhoffDigitale Nomade & Oprichter De Moderne Nomaden
Ja dit ben ik! Gitaar en laptop in mijn backpack en ik ben compleet. Het zal je niet verbazen dat ik van reizen houd ;). Dit jaar nog fietste ik van Nederland naar Turkije, een avontuurlijke leefstijl al zeg ik het zelf. Mijn geld verdien ik met online marketing, copywriting, webdesign en affiliate marketing.

De vaardigheden die ik in de training met je deel heb ik voornamelijk opgedaan met internationale trainingen, stapels boeken en mijn eigen ervaringen als digitale nomade. Ik leef nu drie jaar als digitale nomade en deel graag mijn ervaringen. Speciaal voor de training kom ik voor even terug naar Nederland!

Jonathan de Lijster
Jonathan de LijsterInternationaal Trainer & Directeur Accountancy Be Innovative
Na tientallen trainingen gevolgd te hebben in 15 verschillende landen werd het voor mij tijd om mijn eigen trainingen vorm te gaan geven. Op informele én non-formele wijze train en coach ik nu professionals. Mijn specialiteit ligt bij persoonlijk leiderschap, één van de kwaliteiten die een leven als digitale nomade realistischer maken. Tevens heb ik een eigen accountancy bedrijf waardoor ik je altijd tips kan geven over de regelgeving rondom digitale nomaden.

Bij de training sluiten de non-formele onderdelen die ik geef aan op de verhalen van Mick. Mijn trainingen zijn over het algemeen een vorm van beleving en doen. Ik zorg ervoor dat je geïnspireerd weer naar huis gaat (of op wereldreis natuurlijk)!

Algemene informatie

 • 23 november 2019

 • 09:00 – 17:00

 • Incubator Breda

 • 20 deelnemers

 • INCL. lunch & gezellige borrel

 • Regulier: €195,- / Kortingsprijs: €125,-

[hurrytimer id=”1616″]

Koop je ticket met korting

Oud deelnemer Jordan

“Toen ik deze training tegenkwam was ik zelf een beetje sceptisch. Ik werkte al 4 jaar als boekhouder op een kantoor in Rotterdam. Nu ben ik niet zo van het klagen dus ik zal maar niet te diep ingaan op wat dat werk precies inhield. Maar vanwege mijn scepsis heb ik Mick maar opgebeld. Want hoe zit dat dan, reizen en werken? Mick heeft mij toen het een en ander uitgelegd en stelde me in die paar minuten al bloot aan een hele nieuwe wereld.

Enkele maanden later was ik dan ook aanwezig op de training. Die heeft echt mijn ogen geopend. Er zaten allemaal volledig verschillende mensen in de trainingszaal, maar we hadden allemaal ook weer iets gemeen. We zochten allemaal naar meer vrijheid.

Tijdens de training heb ik vooral geleerd hoe ik de kwaliteiten die ik heb anders kan gebruiken. Door de training zijn de plannen om voor mezelf te beginnen en mijn werk locatie onafhankelijk uit te voeren, verder dan ooit. Het was de training die mij hielp om even uit dat kantoorwereldje te stappen en nieuwe mogelijkheden te zien.”

Jordan, Kantoorbaan

Oud deelnemer Esmay

“Ik studeer op dit moment Communicatie en deze training die kwam op mijn pad. In mijn vrije dagen ben ik eigenlijk altijd aan het ontdekken. Mijn grootste avontuur tot nu toe was een reis naar Zuid-Oost-Azië. Ik werd verliefd op de cultuur en het reizen zelf.

Dat smaakte naar meer en vandaar de training mij wel interessant leek. Want hoe meer ik kan reizen hoe beter!!!

De training was een geweldige manier om meer gelijkgestemden te ontmoeten. Het verhaal van Mick vond ik heel tof en de praktische stappen die daarop volgden waren erg interessant. Ik heb nu in ieder geval een idee hoe ik het zou kunnen doen en heb een beginnetje kunnen maken aan mijn droom. Dankjewel!”

Esmay, Student

Oud deelnemer Chris

“Al sinds mijn 20e heb ik mijn eigen webdesign bedrijfje. Gaat best lekker en ik wist dan ook niet of deze training wel toegevoegde waarde voor me zou hebben. Zat niet bepaald te wachten op allemaal inkoppertjes…

Maar omdat mijn vriendin enthousiast was, zijn we samen gegaan. En ik ben positief verrast. De training had een zeer relaxte insteek. Wat ik er voor mezelf vooral uit heb kunnen halen is een nieuwe manier om aan klanten te komen. Mick deelde zijn eigen techniek volledig open met voorbeelden en al waardoor het niet zo moeilijk was dit van hem over te nemen. Zo had ik er nog niet naar gekeken.

Het was voor ons de laatste stap voordat we zijn gaan leven als digitale nomade. Groetjes vanuit Bali voor nu!”

Chris, Webdesigner

Vraag en antwoord

Ja! Je krijgt achteraf een certificaat van de training! :)

Het volledige programma stuur ik je een week voor de training. Wel kan ik alvast verklappen dat de training op een specifieke manier is opgebouwd. We beginnen met inspirerende verhalen, vervolgens leren we elkaar kennen, gaan we in op onze doelen en dromen, delen kennis over hoe je online geld kunt verdienen, brainstormen over hoe je klanten krijgt en sluiten af met een speech die je leven veranderd.

Verder is er in het programma altijd ruimte voor eigen inbreng en word deze dus ook een beetje gevormd door de deelnemers. Maar dat er een evenwicht is tussen theorie en praktijk mag wel wezen.

INSPIREREND, dat was het meest gehoorde woord in onze afsluitronde bij de vorige training. Grappig was wel om te zien dat iedereen met volledig andere kennis naar huis ging. De een was blij dat die eindelijk wist hoe hij een acquisitie mail moest schrijven die klanten opleverde, de ander was blij dat door de training het grootste obstakel was verdwenen voor een leven als digitale nomade (onzekerheid). Nog iemand anders zei door de training makkelijker ‘los te laten’ en nu dé manier te weten om online geld te verdienen. Bekijk gerust deze video van de vorige training.

De training is bedoelt voor iedereen die plannen heeft om digitale nomade te worden of een online inkomen wilt creëren om vanuit huis te werken. In de training worden de plannen concreter en doe je inspiratie op richting jouw nieuwe leven. De bedoeling is dat de training een mentale, maar zeker ook een cognitieve boost geeft.

De training is in Breda. De locatie wordt gebruikt als werkplek voor start-ups. In het gebouw is een trainingszaal aanwezig en daar vind deze training dan ook plaats. Het adres is Oranjeboomstraat 198.

De training is op non-formele basis en dat werkt het fijnst in groepen. Tevens wil ik aandacht geven aan ieders persoonlijke verhaal, doel en plan en is dit in een kleine groep beter te doen.

Wanneer je een ticket koopt, reserveer je daarmee jouw plek voor de training. Ik zal je daarvan persoonlijk een bevestiging sturen binnen een week na aankoop met daarbij een aantal vragen zodat ik zeker weet dat we het maximale uit de trainingsdag gaan halen.

[hurrytimer id=”1616″]

Mis jouw persoonlijke korting niet en reserveer direct