fbpx
Word Digitale Nomade – Training Nederland 12-01-2019 2018-11-13T00:49:20+00:00

BEPERKT TICKETS BESCHIKBAAR
Reserveer je plek

Training ‘Word Digitale Nomade’ op 12 januari

In Nederland zijn veel mensen maar druk bezig. We horen steeds meer over burn-outs, mensen draaien op constante basis overuren, hebben geen tijd voor hun hobby en worden geleefd door het materialisme.

Zonde, want er zijn zoveel fijnere manieren van leven. Om zelf te leven in plaats van geleefd te worden.

Zelf koos ik 2 jaar geleden voor die vrijere manier van leven. Ik startte mijn eigen online bedrijfje, vergaarde een online inkomen en besloot fulltime te gaan reizen. Inmiddels ben ik 37 landen verder en heb ik weken nodig om al mijn avonturen aan je te vertellen…

Sinds ik ben gestart met mijn leven als digitale nomade (want zo heten die mensen die reizen en online werken), ervaar ik een leven met veel meer vrijheid en een daarbij komend gevoel van geluk en zingeving.

Iedereen kan een leven leiden waarin levenslust, inspiratie en geluk de basis vormen. In een leven als digitale nomade of daarbuiten.

Maar met die eerste, een leven als digitale nomade, hoop ik anderen te helpen. Ik begrijp namelijk dat een online inkomen vergaren en daarmee op reis gaan niet zomaar een stap is. Dat is een flinke uitdaging en wat support en kennis kan je daarmee flink op weg helpen.

Vandaar we voor de tweede keer een training organiseren in Nederland die hierop doelt. Een training die jou ondersteunt richting jouw leven als digitale nomade en die jouw leven voor even op z’n kop zet, in de meest positieve zin!

In deze training ontmoet je 20 andere deelnemers die op hetzelfde punt staan in hun reis als jij. Samen werken we op non formele wijze (adhv. activiteiten) richting jouw doelen en dromen. Of je nu nog bezig bent je te oriënteren op het digitale nomaden bestaan of dat je al een online bedrijfje aan het opstarten bent, in beiden fases brengt de training je veel inspiratie, aldus de vorige deelnemers ;).

Wat weet, kun en heb je na het volgen van de training?

 • Met welke manieren digitale nomaden écht geld verdienen (nee, dat is niet reisbloggen)

 • De redenen waarom 99% van de samenleving geen digitale nomade is en ook nooit zal worden en hoe je deze redenen niet voor jou laat gelden

 • Hoe je binnen 3 maanden al genoeg klanten kunt hebben om je avontuur te starten met een krachtige formule

 • Je word gemotiveerd door inspirerende verhalen

 • Hoe je voorkomt dat stress je reis gaat verpesten (been there, done that…)

 • Hoe je nieuw netwerk verkrijgt vanaf de andere kant van de wereld

 • Je leert hoe je on the side een passief inkomen opbouwt, zodat je steeds iets minder hoeft te werken tijdens je reis

 • Hoe je door ´nee´ te zeggen een gelukkiger én rijker mens word

 • Hoe je als je je eigen weg volgt veel waardevoller word voor jouw omgeving

 • 20 nieuwe mensen in je netwerk met dezelfde soort plannen als jij

Trainers

Mick van Zadelhoff
Mick van ZadelhoffDigitale Nomade & Eigenaar Online Marketing Bureau & Oprichter De Moderne Nomaden
Ja dit ben ik! Gitaar en laptop in mijn backpack en ik ben compleet. Altijd op reis zijn heeft iets prachtigs. Het inspireert me iedere dag weer om nieuwe mensen te ontmoeten, elkaar te inspireren en te ontdekken. Inmiddels staat de teller op 37 landen maar uit gereisd ben ik nog lang niet.

De vaardigheden die ik in de training met je deel heb ik voornamelijk opgedaan met internationale trainingen, stapels boeken en mijn eigen ervaringen als digitale nomade. Ik leef dit leven nu best al een tijd en geloof dat ik daaruit de nodige lessen heb kunnen halen die ik graag met je deel. Een leven als digitale nomade is voor iedereen mogelijk die wil!

Jonathan de Lijster
Jonathan de LijsterInternationaal Trainer & Coach Persoonlijk Leiderschap & Directeur Stichting Be Innovated
Na tientallen trainingen gevolgd te hebben in 15 verschillende landen werd het voor mij tijd om mijn eigen trainingen vorm te gaan geven. Op informele én non formele wijze train en coach ik nu professionals. Mijn specialiteit ligt bij persoonlijk leiderschap, één van de kwaliteiten die een leven als digitale nomade realistischer maken.

Bij de training sluiten de non formele onderdelen die ik geef aan op de verhalen van Mick. Mijn trainingen zijn over het algemeen een vorm van beleving en doen. Hoe dan ook zal ik ervoor zorgen dat je verrast en geïnspireerd weer naar huis gaat, of op wereldreis natuurlijk ;).

Algemene informatie

 • 12 Januari 2018

 • 10:00 – 17:00

 • Oranjeboomstraat 198, 4812 EM Breda, Nederland

 • 20 deelnemers

 • INCL. lunch & netwerkborrel

 • Regulier: 149,-

Kom je ook? Reserveer dan je plek door hieronder je ticket te bestellen. Er is beperkt plek.

Reserveer je plek
Facebook Event

Vraag en antwoord

Bij de eerste training zagen we een enorme diversiteit in de deelnemers. Van de leeftijd 23 tot 58, ze waren allemaal aanwezig. Maar ook van ondernemer tot iemand die net uit een burn-out krabbelt. De training is bedoelt voor iedereen die denkt dat een digitale nomaden bestaan wat voor hen of haar is en voor iedereen die op zoek is naar meer vrijheid.

Tijdens de training werk je aan jouw eigen doelen en plannen. Een inspirerende dag word het zonder twijfel, maar je zult zeker ook met een nieuwe toolkit naar huis gaan die je helpt bij jouw vervolgstappen.

Zoals je misschien hebt gezien is de training maar voor 20 deelnemers. De reden hiervoor is omdat het om een non-formele training gaat. Natuurlijk zullen we het een en ander bespreken, maar we gaan vooral met zijn allen aan de slag en leren zo tevens van elkaars verhalen. Het is dus zeker geen hoorcollege! 🙂

De training is in Breda. De locatie wordt gebruikt als werkplek door startende ondernemers. In het gebouw is een trainingszaal aanwezig en daar vind deze training dan ook plaats. Het adres is Oranjeboomstraat 198.

Wanneer je een ticket koopt reserveer je daarmee jouw plek voor de training. Je krijgt daarmee ook je tickets in de mail. Ongeveer een week voor de training zal ik je contacten met wat laatste dingen die je moet weten en vraag ik je enkele persoonsspecifieke dingen. Op deze manier kunnen we de training verder op jouw wensen afstemmen en weten we zeker dat je BOOSTED naar huis gaat.

Op de training zelf hoef je je ticket overigens niet mee te nemen. Wanneer je een ticket koopt kom je namelijk op onze gastenlijst en houden wij rekening met je komst.

INSPIREREND, dat was het meest gehoorde woord in onze afsluitronde bij de vorige training op 20 oktober. Grappig was wel om te zien dat iedereen met volledig andere kennis naar huis ging. De een was blij dat die eindelijk wist hoe hij een acquisitie mail moest schrijven die klanten opleverde, de ander was blij dat door de training het grootste obstakel was verdwenen voor een leven als digital nomad (onzekerheid). Nog iemand anders zei door de training makkelijker ‘los te laten’.

Het volledige programma stuur ik je een week voor de training. Wel kan ik alvast verklappen dat de training op een specifieke manier is opgebouwd. We beginnen met inspirerende verhalen, vervolgens leren we elkaar kennen, gaan we in op onze doelen en dromen, filosoferen over hoe je online geld kunt verdienen, brainstormen over hoe je klanten krijgt en sluiten af met een speech die je leven veranderd.

Verder is er in het programma altijd ruimte voor eigen inbreng en word deze dus ook een beetje gevormd door de deelnemers. Maar dat er een evenwicht is tussen theorie en praktijk mag wel wezen.

Ja! Je krijgt achteraf een certificaat van de training. Dit is een certificaat van deelname, gezien het hier om een non formele training gaat. Wel eentje om in te lijsten :).

Meer vragen? Stel ze via Whatsapp!

Whatsapp 06 81081589
Koop je ticket

De Moderne Nomaden

De Moderne Nomaden is een online platform voor iedereen die werken en reizen wil combineren. Een leven lang reizen is vaak simpeler dan je denkt.

Contact Info

Phone: +31 6 81081589

Web: demodernenomaden.nl