Training online marketing voor de moderne nomade 2018-01-04T03:44:42+00:00

Combineer reizen met werken voor volledige vrijheid

Je bent iemand die het leven waarschijnlijk net iets anders ziet. Je wilt niet verdwalen in een routine en later zeggen dat je het anders had willen doen. Het ‘normale’ pad is voor jou niet uitdagend genoeg. Je zoekt tenslotte niet naar iets gewoons, maar naar iets geweldigs. Daarbij heb je een enorme reislust, maar zou je het liefst vertrekken zonder een terugreis te hoeven plannen. Puur omdat dat je de meeste vrijheid geeft.

Voor die vrijheid wil je best een extra stap zetten. Je begrijpt namelijk ook dat veel op reis gaan geld kost en als ik je een beetje ken, heb ook jij geen geldboom in de tuin.

Daarom ben je op zoek naar een manier om tijdens het reizen geld te verdienen, maar dan wel iets realistisch wat goed te verantwoorden is. Je zoekt naar iets wat de vrijheid biedt, de uitdaging maar ook de zekerheid.

Klopt deze beschrijving een beetje? Dan raadt ik je aan verder te lezen. 🙂

Hoe je dat realiseert

Een paar jaar geleden was deze vorm van leven niets meer dan een droom, nu is deze voor mij werkelijkheid. Dit komt doordat ik mezelf door de jaren heen heb geschoold tot volwaardig online marketeer; grotendeels zelfstudie.

Tegenwoordig reis ik met mijn online marketing bedrijfje de wereld over als een digitale nomade. Met mijn laptop werk ik iedere dag een paar uur en verder geniet ik vooral van alles wat het reizen te bieden heeft. Mensen ontmoeten, ontdekken en relaxen op paradijselijke plekken.

Hier ben ik enorm dankbaar voor en van daaruit voel ik de noodzaak om mijn vaardigheden en kennis met jou te delen. Daarom heb ik de training ‘Leven als moderne nomade met online marketing‘ ontwikkelt. Zodat ook jij een praktische route kunt vinden naar een droombestaan.

In een training van 8 dagen leer je alle technieken die nodig zijn om als online marketeer (of met een online bedrijf) klanten te krijgen, geld te verdienen en de wereld te ontdekken. Vervolgens wordt je gecoacht om daar een blijvend succes van te maken.

Met de training en coaching creëer je…

Onafhankelijkheid

Onafhankelijkheid

Je bent in staat om onafhankelijk je werk te doen. Je werkt dan als zelfstandige, zodat je zelf alles in de hand hebt. Je kiest je eigen uren én je eigen klanten. Zo kun je je eigen tijd precies indelen op de manier die jij in gedachten hebt en werk je alleen voor wat je nodig hebt om jouw doelen/plannen te verwezenlijken.

Inkomen

Inkomen

Met de online marketing technieken die je leert tijdens de training kun je binnen enkele maanden al prima geld verdienen als online ondernemer. Met de coaching die op de training volgt help ik je om een inkomenszekerheid te creëren, je wilt tenslotte niet tijdens je reis zonder geld komen te zitten!

Inhoud v/d training

Natuurlijk volg je de training om uiteindelijk je oneindige reisplannen waar te maken, maar is het dan ook niet fijn als de training zelf tof is? Ik vind van wel! Vanuit tientallen trainingen die ik zelf in het buitenland heb gevolgd heb ik geleerd dat een goede teamspirit helpt in het leerproces. Daar gaan we dus voor; 8 leerzame en onvergetelijke dagen.

En zeker niet onbelangrijk is dat de training plaats vind in een van de mooiste plekken in de natuur van Frankrijk. In de B&B van mijn ouders die daar de meest toffe dingen doen. (Ze zitten in seizoen 2018 van tv-programma ‘Ik Vertrek’!)

De inhoudelijke kant van de training is vooral gericht op de kwaliteiten en doelen van de groep. Maar zeker weet ik dat een aantal onderwerpen nodig zijn om te slagen in de online marketing. Iedere dag behandelen we daarom een ander onderwerp, gaan we aan de slag met jouw persoonlijke plan én voeren we die uit.

Ook wordt veel voor je verzorgd (trainingsmateriaal, overnachting, ontbijt etc.), zodat je je goed kunt blijven focussen. We gaan ervoor! Klik op de knop hieronder als je de lijst met onderwerpen wil zien die standaard worden besproken.

Inhoud v/d coaching

Na de training volgt een coachingstraject met een 2-wekelijks Skype gesprek. In deze gesprekken ondersteun ik je met het toepassen van alles wat je tijdens de training hebt geleerd. Ook is een belangrijk onderwerp in deze gesprekken om je onafhankelijkheid en inkomen te verzekeren. Een vast inkomen krijgen als online ondernemer is namelijk niet zo moeilijk, maar zonder ondersteuning nog best een uitdaging. Dit traject duurt tot 3 maanden na de training. Ook zul je zien dat na de training het contact met de andere deelnemers je nog veel inspiratie oplevert. You’ll never walk alone right!

Trainer & Coach

Mick van Zadelhoff
Mick van ZadelhoffModerne Nomade
Ja dit ben ik! Gitaar en laptop in mijn backpack en ik ben compleet. Altijd op reis zijn heeft iets prachtigs. Het inspireert me iedere dag weer om nieuwe mensen te ontmoeten, elkaar te inspireren en te ontdekken. Inmiddels staat de teller op 34 landen maar uitgereist ben ik nog lang niet.

De vaardigheden die ik in de training met je deel heb ik voornamelijk opgedaan met seminars, internationale trainingen, een opleiding en stapels boeken ter zelfstudie. Ik kan niet wachten dit met je te delen en je op weg te helpen in het leven van een moderne nomade.

Algemene informatie

 • Optie 1: 18 t/m 25 juli 2018
  Optie 2: 13 t/m 20 augustus 2018 (VOL)
  Optie 3: 23 t/m 30 augustus 2018 (VOL)

 • 8 dagen

 • Saint Julien Le Petit, Frankrijk
  (Locatie bekend van tv-programma ‘Ik Vertrek’)

 • 10 deelnemers

 • INCL. training, persoonlijke coaching (3 maanden) en overnachting + ontbijt

 • Introductieprijs*: 1499 499,- ex. BTW

* Introductieprijs = Alleen geldig in seizoen 2018 😉
* Betalen in 2 termijnen mogelijk + Terug verdien garantie

Lijkt het je wat? Klik hieronder, dan komen we in contact!

Twijfelend of heb je vragen? Klik hieronder!

Vind je het te mooi om waar te zijn? Dan is het tijd om te praten ;).

De Moderne Nomaden

De Moderne Nomaden is een online platform voor iedereen die werken en reizen wil combineren. Een leven lang reizen is vaak simpeler dan je denkt.

Contact Info

Phone: +31 6 81081589

Web: demodernenomaden.nl