Ik dacht, laat ik maar eens een review schrijven over de SMMB Masterclass van Boyd Hoek. Want het zit een beetje als volgt. Eind 2019 had ik een zeer kritisch artikel gepubliceerd over Boyd Hoek zelf. Dat ging over van alles en nog wat en dat artikel stond binnen no-time op de eerste plek op Google als je op ‘Boyd Hoek’ zocht. Oeps…

Door dat artikel kwam ik in contact met Boyd Hoek zelf en zijn community manager Jeff. Ze wilden mij uiteraard overtuigen van hun kunnen en vroegen mij het artikel aan te passen. In ruil daarvoor wilde ik graag de cursus volgen zodat ik een eerlijk beeld kon maken richting mijn duizenden lezers. En hier zijn we, ik heb de SMMB Masterclass van Boyd Hoek gevolgd en ben oprecht enthousiast over de online training. Daarom neem ik je in deze review mee in de trainingsomgeving van de SMMB Masterclass en alles wat ermee te maken heeft.

Wil je zelf een SMMB opzetten? Meld je dan gratis aan voor dit webinar van Boyd Hoek en kijk of het wat voor jou is.

Over de SMMB Masterclass

De SMMB Masterclass is een online trainingsprogramma voor mensen die hun eigen Social Media Marketing Bureau willen opzetten. Zo’n SMMB houdt in dat je (veelal) Facebook/Instagram advertenties opzet voor bedrijven. Daar bouw je vervolgens een funnel bij en het doel daarvan is om nieuwe leads/klanten te genereren voor die bedrijven. Zij verdienen daar dan veel geld mee en daardoor kun jij jouw tarieven rekenen richting het bedrijf. Je levert immers geld op en daardoor kun je ook best hoge bedragen vragen.

Wat je ziet binnen de SMMB Masterclass is dat je al snel tussen de duizend en tweeduizend euro per klant per maand kunt verdienen. De advertenties die je hebt aangemaakt hoeven namelijk niet al na een maand te stoppen, maar blijven vaak relevant. Dit verdienmodel wordt volledig besproken en uitgelegd in de SMMB Masterclass. Het is daarom dat Boyd Hoek zelf zo’n 10K per maand verdiende met zijn eigen SMMB.

Wil je een voorproefje van de SMMB Masterclass? Volg dan dit gratis webinar van Boyd Hoek over het opzetten van je eigen Social Media Marketing Bureau.

Over de trainer Boyd Hoek

Dan even iets over Boyd Hoek, een man waar ik dus zeker niet al te enthousiast over was. Dit omdat ik dacht dat hij nep was en maar gewoon wat dingen uit zijn nek lulde. Wist ik veel. Maar daarover vind je meer in dit artikel waar ik inmiddels wat wijzigingen heb doorgevoerd. Boyd Hoek had dus zelf een eigen SMMB en verdiende daar goed geld mee. Daarom helpt hij nu anderen om hetzelfde verdienmodel te gebruiken.

Interessant aan Boyd Hoek is vooral dat hij nog zo jong is. Hij is maar twintig jaar. Dat is boeiend maar tegelijk waarschijnlijk ook de reden waarom veel mensen hem online niet geloven. Want hoe zit dat dan met zijn eigen SMMB? Daarop vroeg ik Boyd Hoek om wat bewijslast op te sturen van zijn SMMB klanten. Die kreeg ik inclusief bewijzen van zijn verdiensten. Hieronder vind je een van de video reviews van zijn SMMB klanten. Dat zijn dus klanten die tussen de duizend en tweeduizend euro per maand betalen voor Boyd Hoek zijn diensten. Zijn eigen SMMB heet Digital Presence.

Verder woont Boyd Hoek in een villa in Bali. Voor mij niet een heel onbekend fenomeen. Zelf reis ik ook de hele wereld over terwijl ik werk vanachter mijn laptop. Dat is dan ook wat Boyd Hoek je wilt leren in zijn SMMB Masterclass. Je leert een online inkomen te verdienen met zijn methode waardoor je kunt werken vanaf waar dan ook ter wereld. Of dit nou vanuit huis is, is vanuit je huis op Bali.

Ben je klaar om te starten met de SMMB Masterclass, volg dan dit gratis webinar van Boyd Hoek. Daarin verteld hij je er alles over.

Wat zit er in de SMMB Masterclass?

De SMMB Masterclass bestaat eigenlijk uit twee delen. Oké er zijn zeven modules, maar naar mijn idee zijn er twee dingen die Boyd Hoek je wilt leren. De eerste is de skill die je voor de bedrijven in gaat zetten. Hiermee bedoel ik dan dus de praktische weg richting het opzetten van Facebook/Instagram advertenties, funnels en een lead magnet. Deze skill is wat je daadwerkelijk voor het bedrijf uit gaat voeren en wat hen leads/klanten oplevert.

Het tweede deel van de training gaat vooral over hoe je aan die bedrijven komt voor wie jij aan de slag wilt. Want je zult begrijpen dat je zonder die bedrijven natuurlijk nog niets verdient. Je moet dus aan klanten komen. In de training gebruikt Boyd Hoek daarvoor cold calling als methode. In de SMMB Masterclass krijg je van Boyd Hoek een script waarmee je bedrijven kunt gaan benaderen.

Tot slot zal Boyd Hoek in de SMMB Masterclass nog ingaan op hoe je je bedrijf op kunt schalen als alles eenmaal loopt. Hij legt je dan uit hoe je sommige dingen passief kunt maken zodat je steeds iets minder hoeft te werken terwijl je meer geld verdient. De letterlijke modules en lessen uit de SMMB Masterclass zijn als volgt.

Iedere les bestaat uit een video. Deze video’s zijn vrij lang. Sommige video’s duren wel een uur. Maar naar mijn idee is dat belangrijk. Om te begrijpen hoe je bijvoorbeeld met Clickfunnels aan de slag gaat (een onderdeel uit zijn training) is immers wat tijd nodig. In de video’s verteld Boyd Hoek ook veel over zijn eigen ervaringen en deze zijn zeer bruikbaar.

Behalve de videotrainingen zul je nog meer vinden in de SMMB Masterclass. Zo zijn er best wat bijlagen te vinden. In deze bijlagen vind je dingen die vaak relevant zijn aan een van de lessen. Zoals bijvoorbeeld het letterlijke sales script dat je kunt gebruiken om je eerste klanten te krijgen. Zie hieronder alles bijlagen van de SMMB Masterclass.

Wat belangrijk is om te weten is dat de cursus nog altijd wordt geoptimaliseerd. Zo is online marketing een wereld die snel veranderd en zorgt de optimalisatie ervoor dat de cursus met de tijd meegaat. Met het schrijven van dit artikel zijn er al 375 cursisten en dit aantal groeit iedere dag.

Wil jij zelf ook beginnen met de SMMB Masterclass? Schaf de training dan aan via deze speciale kortingspagina en voorkom dat je teveel betaald.

Voor wie is de SMMB Masterclass?

Eerste even, voor wie is de SMMB Masterclass niet? Voor mensen die zonder iets te doen rijk willen worden. Get Rich Quick And Do Nothing – programma’s werken niet. Geloof ook niet dat het jou zal lukken zonder er iets voor te doen. Maar wanneer je in jezelf durft te investeren en bereid bent er de tijd in te steken is het SMMB verdienmodel één van de snelste manieren om online geld te verdienen.

De SMMB Masterclass is in het bijzonder interessant voor mensen die zijn opgegroeid in het digitale tijdperk en de basis van social media begrijpen. Dat maakt de SMMB Masterclass in ieder geval een stuk makkelijker te volgen. Volg het programma niet als je NIET aan de slag wilt gaan. Dan is de investering écht zonde van je geld. Als je wel aan de slag wilt, is de investering van 997,- euro zo terugverdient. In de wereld van de social media marketing gaat immers veel geld om!

Ben je klaar om in jezelf te investeren en met de SMMB Masterclass aan de slag te gaan? Koop de training met deze kortingslink.

Conclusie SMMB Masterclass van Boyd Hoek

Ik ben goed te spreken over de SMMB Masterclass. Het is één van de makkelijkste verdienmodellen die je tegenwoordig kunt gebruiken om online geld te verdienen. Daarbij is het relatief snel op te zetten, een eigen SMMB. Naar mijn idee eenvoudiger (en sowieso met minder kosten) dan bijvoorbeeld een dropshipping business (of verkopen met Bol.com).

Verder wil ik Boyd Hoek en zijn community manager Jeff bedanken voor de openheid in onze mailtjes. Het zijn goede gasten.

Wil jij zelf starten met de SMMB Masterclass van Boyd Hoek. Kijk dan gratis dit webinar.

Of…

Schaf de training aan via deze speciale kortingspagina.