Een review over de Agency Masterclass van Mitchell Weijerman. Ik ga in deze review in op wat persoonlijke ervaringen omtrent de cursus en met Mitchell Weijerman zodat jij kunt kijken of de Agency Masterclass voor jou de investering waard is. Wat een review vanuit mij voor jou zinnig maakt is dat ik zelf, net als Mitchell Weijerman, al jaren leef als digital nomad.

We reizen beiden de wereld over terwijl we online werken. Ik doe dat met online marketing en Mitchell doet dat met zijn social media agency. Dat laatste is dan ook exact waar de Agency Masterclass over gaat. Je leert een eigen Social Media Marketing Agency (SMMA) op te zetten waarmee je tienduizenden euro’s per maand kunt verdienen.

Direct een beeld krijgen van wie Mitchell Weijerman is en zijn manieren om tienduizenden euro’s per maand te verdienen? Volg zijn GRATIS webinar hier.

Over de Agency Masterclass van Mitchell Weijerman

Waar gaat die hele online training nou eigenlijk over? Nou… Sinds het internet is er veel veranderd en kan eigenlijk iedereen wel een online business opzetten. Daar zijn vele ideeën voor. Of beter gezegd de mogelijkheden zijn oneindig. Of je nu je eigen webshop begint, affiliate marketing doet, dropshipping of, jawel, een social media marketing agency start, met alles valt ontzettend veel geld te verdienen en dat vanachter je laptop!

Voor sommigen klinkt dat altijd als een utopie in de oren. Maar na drie jaar als digital nomad, weet ik dat alles mogelijk is. Geld verdienen met je laptop is iets wat velen al doen en dat kun jij ook. Met de Agency Masterclass wordt dat doel beoogd met het opzetten van een social media agency en ik denk dat Mitchell daarmee de spijker op zijn kop slaat.

Wie weet hoe hij Facebook advertenties voor bedrijven maakt, is in staat om veel geld te verdienen. Die advertenties leveren het bedrijf namelijk geld op en daar kun jij van mee snoepen. Daarover meer bij het volgende kopje 😉.

Volg het webinar van Mitchell Weijerman en leer meer over het opzetten van je eigen SMMA.

Hoe verdien je geld met jouw social media marketing agency?

Eerst dus even naar het begin. Waarom zou je überhaupt een eigen social media agency willen hebben als online verdienmodel? Goede redenen daarvoor kunnen zijn.

 • Je kunt werken wanneer jij wilt
 • Het kost je slechts een paar uurtjes per week en levert duizenden euro’s op
 • Je kunt je bedrijf opschalen en dus meer geld verdienen zonder meer tijd kwijt te zijn
 • Bedrijven zoeken naar mensen zoals jij omdat ze het kunstje zelf niet kunnen
 • De markt is relatief nieuw en veel mensen hebben er echt geen verstand van
 • Hier zit het grote geld

Daarbij is het ook nog eens heel erg leuk om te doen, maar daarmee praat ik misschien meer vanuit mijn eigen perspectief. Al sinds jaar en dag onderhoud ik Facebook en Instagram advertenties voor bedrijven. En grappig is altijd om te zien dat wanneer de advertentie meer oplevert, ik meer betaald krijg. En dat terwijl ik daar niet meer voor hoef te werken! In deze review van de Agency Masterclass durf ik met zekerheid te zeggen dat dat exact is wat je met deze training gaat leren. Meer verdienen met minder werk door slim te werken.

In de Agency Masterclass leer je stap voor stap hoe jij advertenties op sociale media kunt maken voor bedrijven. Een skill waar duizenden euro’s mee zijn te verdienen. Maar om aan dat geld te komen, is er ook een andere belangrijke stap te nemen. Namelijk die van hoe je aan die bedrijven komt die klant van jou worden. De Agency Masterclass biedt het totaal pakket zodat je ook zonder eerdere kennis en ervaring succes kunt behalen.

Starten met online geld verdienen? Volg dit gratis webinar.

Wie geeft de Agency Masterclass?

Oke, maar wie is nou Mitchell Weijerman? Nou ik neem je mee terug naar mijn ontmoeting met de ‘man himself’. Het was op een evenement van Unstoppable. Ik was daarheen gekomen met interesse over mindset, het belangrijkste onderwerp van de dag. Er waren meerdere sprekers waaronder Jia Ruan.

De spreker die mij echter het meest opviel was Mitchell Weijerman. Hij had namelijk een sterk verhaal. Iets dat verder ging dan alleen maar geld verdienen. Een verhaal met durf en lef en over zijn ervaringen in Silicon Valley van zijn tijd bij Google. Hij had het daar goed (een villa en enorm salaris) maar werd er niet bepaald gelukkig van. Het is daarom dat hij besloot op iets anders in te gaan zetten.

Op dingen als marketing, mindset en zijn eigen bedrijf. Maar het is duidelijk dat de ervaringen bij Google hem enorm geholpen hebben om dat soort media te kunnen begrijpen. Vandaar het ook geen wonder is dat zijn sociale media campagnes en bedrijf zo’n enorm succes zijn!

Zijn lezing bij Unstoppable was inspirerend en motiverend. Maar tegelijk was het slechts het topje van de ijsberg. Want waar het daar vooral ging over mindset, gaat het in de Agency Masterclass nog veel verder. Daar worden ook de praktische tips gegeven om tienduizenden euro’s per maand te verdienen met iets waar je passie in hebt.

Als digital nomad ken ik Mitchell Weijerman tevens van zijn eerdere project, Digital Nomad Accelerator. Dat is een community van digital nomads om ervaringen en tips te delen, zowel business wise als over het reizen. Mocht je geïnteresseerd zijn in een leven waarin je reizen en werken combineert kan het zeker geen kwaad eens in die Facebook groep te kijken.

Ben je benieuwd hoe Mitchell Weijerman de Agency Masterclass geeft en wat zijn stijl is? Meld je dan eens aan voor een van zijn gratis webinars.

Inhoud van Agency Masterclass

Dan nu iets over de inhoud van de Agency Masterclass, want die roept namelijk nogal tot de verbazing als je nog onbekend bent met Unstoppable. In de training gaan de eerste twee modules namelijk volledig over mindset. Waarom zul je denken. Nou, omdat mindset het eerste is wat moet veranderen wanneer je van een loondienst of klein inkomen, naar een 10k+ per maand wil gaan. Het is vaak die mindset die je heeft tegengehouden daarnaartoe te komen.

Zelf merk ik dat met regelmaat op mijn eigen website. Ik post allemaal ‘how-to’ artikelen over online geld verdienen, maar met alleen het geven van die informatie hebben mensen nog niets. Daarna komt het aan op jouw actie en uitvoering. Als jij niets doet gebeurt er niets. Daarom alvast een spoiler, als je de Agency Masterclass volgt en vervolgens geen actie onderneemt, gebeurt er niets. Dan sta je nog steeds waar je nu staat.

De technieken die in de Agency Masterclass voorbij komen werken. Ik pas ze al jaren toe. Maar dat gaat niet vanzelf, daar zul je zelf dus iets voor moeten doen. Je zal zelf in actie moeten komen voor verandering.

Agency Masterclass vs. SMMB Masterclass

De Agency Masterclass is niet de enige training die ingaat op het bouwen van een eigen Social Media Marketing Agency. Ook de SMMB Masterclass van Boyd Hoek gaat op dit verdienmodel in.

Het verschil is vooral de stijl van trainen, naar mijn idee zit er in de inhoud niet echt een twistpunt. Afhankelijk van de persoon die jou het meeste aanspreekt zou je daar dus een keuze in kunnen maken. Ga er in dat geval van uit dat Boyd Hoek meer praktisch is dan Mitchell Weijerman. Die laatste probeert meer te focussen op alle systemen erachter, waar Boyd Hoek vooral inzoomt op de praktische uitvoering.

Technieken voor een eigen SMMA

Na het stuk mindset gaat de Agency Masterclass de diepte in. Hier gaat het met name over Facebook Ads. Belangrijk om daarbij te weten is dat dus ook Instagram daaronder valt. Je leert hoe je dat soort advertenties kunt maken voor bedrijven en hoe je ervoor zorgt dat ze een hoog rendement halen. Vooral dat laatste is belangrijk. Want wanneer een bedrijf 10.000 euro investeert in Facebook advertenties, jij die maakt, en deze het bedrijf 50.000 euro opleveren, kun je hier flink wat geld mee verdienen. Maar als wat het bedrijf eraan verdient minder is, zul jij op je commissie moeten inleveren. In de Agency Masterclass leer je gelukkig hoe je dat eerste kunt realiseren.

Daarbij is er nog een belangrijk onderdeel wat in de Agency Masterclass zeker niet wordt vergeten. Hoe ga je namelijk aan die bedrijven komen die jou al dat geld gaan betalen? In de training wordt uitgebreid besproken hoe je aan die klanten komt. In veel gevallen zal dit zijn via sales calls omdat je op die manier het meest makkelijk aan ‘high paying’ klanten komt.

Het is dan ook niet voor niets dat sommige cursisten al tijdens de training hun eerste klanten fixen.

Een idee krijgen van de Agency Masterclass? Volg de gratis training van Mitchell Weijerman.

De Agency Masterclass bestaat uit 7 Modules en 44 lessen. De lessen variëren van 10 minuten tot 90 minuten, zijn actie-gericht en hebben elk ondersteunende scripts, tools, PDFjes en praktische huiswerktaken. Verder vind je in de Agency Masterclass de volgende onderdelen.

Online videocursus (20+ uur) met een waarde van 2.997

 • Kant-en-klare- marketing-campagnes ter waarde van 1.997
 • Wekelijks groepscoaching ter waarde van 1.997
 • Exclusieve agency software ter waarde van 1.997
 • Lifetime toegang tot de exclusieve Favebookgroep ter waarde van 997
 • 30 dagen klanten-challenge ter waarde van 997
 • Het perfecte sales script ter waarde van 497
 • Kvk Succes Checklist ter waarde van 47
 • Lifetime toegang tot alles
 • Checklists, scripts en veel meer
 • 24/7 support community
 • Meer dan €4000,- aan bonussen

Totale waarde: €11526,-. Dit is een bedrag wat ik zelf als ondernemer ook niet al te graag neerleg. Maar dat veranderd niets aan het feit dat het de investering meer dan waard is. Het wordt dan ook nog mooier wanneer ik je vertel dat er een grote kans is dat Mitchell in zijn gratis webinars een aanbieding doet waardoor je de Agency Masterclass met korting kunt krijgen. Daardoor betaal je uiteindelijk waarschijnlijk maar 997,- euro.

Bij zo’n investering wil je natuurlijk wel dat het wat oplevert. Daarom gaan we eens kijken naar wat eerdere deelnemers voor resultaten hebben behaald.

Resultaten van eerdere deelnemers Agency Masterclass

De resultaten liegen er niet om en dat mag ook wel. De Agency Masterclass heeft namelijk een flink prijskaartje. Dan wil je natuurlijk wel dat dit een goede investering is. En dat blijkt, veel deelnemers verdienen binnen no-time hun investering x10 terug. Ik kwam de volgende reacties tegen:

Andere reacties zijn:

Rebien – Ik heb mijn baan opgezegd

Rick – Ik heb direct extra verkopen gemaakt met mijn eigen business

Nikita – Je leer exact wat je moet doen om dit te laten slagen!

Nicola – Ik heb direct 6 klanten afspraken!

Alex – Ik ben al benaderd door 3 bedrijven

Denzel – Het is mindblown hoe groot deze opportunity is.

Abdel – Met je laptop vanaf de bahamas kan werken…

Amber – Je kan de investering al in je eerste maand terug verdienen.

Bram – Ik heb mijn eerste dag 2 klanten binnen gehaald

Iman – Ze leggen je alle systemen en processen uit die je moet weten

Janeiro – Volg deze training als jij vrijheid voor jezelf wilt creëren. Je leert een high income skill (dit leer je niet op school)

Mionne – Je gaat je omringen met like-minded mensen die je helpen groeien

De resultaten liegen er niet om. Zelf merk ik het ook steeds, dat bedrijven bereid zijn om veel geld uit te geven wanneer zij daar veel geld mee kunnen verdienen. Op die manier krijg je niet meer betaald voor het aantal uren dat je werkt, maar voor hoeveel jouw werk oplevert. Met de Agency Masterclass leer je dat te optimaliseren en op te schalen.

Zelf online geld verdienen met je eigen Social Media Marketing Agency? Volg het gratis webinar van Mitchell Weijerman.

Conclusie review Agency Masterclass van Mitchell Weijerman

Eigenlijk ben ik een beetje bevooroordeeld. Ik wist allang dat dit kon. Wel moet ik stellen dat de training mij veel nieuwe inzichten heeft gegeven. Vooral de community eromheen en de drive die iedereen heeft doen me goed. Het is zonder twijfel één van de manieren om online geld te verdienen waar je het makkelijkst instapt. Droom je dus ook van een leven als digital nomad of van een inkomen vanachter je laptop dan zou ik de Agency Masterclass zeker aanraden.

Iedereen kan online geld verdienen, dat heb ik altijd gezegd. Maar als je het grote geld wilt, dan is het opzetten van ads voor bedrijven dé manier. Er is geen andere online manier waar zoveel geld in zit. Ben je bereid om er volledig voor te gaan, dan is dit jouw moment. Wil je rijk worden en zelf geen actie ondernemen? Ga dan naar dromenland 😉.

> Meld je gratis aan voor het webinar van Mitchell Weijerman

Agency Masterclass - Mitchell Weijerman

997,-
9.3

Verdienkansen

9.5/10

Trainingsstijl

9.0/10

Betrouwbaarheid

10.0/10

Inhoud

8.5/10

Voordelen

 • Theoretische uitleg
 • Trainer heeft véél ervaring
 • Duidelijke opbouw
 • 10K p/maand mogelijk

Nadelen

 • Veel doorzettingsvermogen nodig