Is de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard iets voor jou? Dat is een vraag die nu waarschijnlijk in je hoofd rondspookt. Of je er geld mee kunt verdienen en of dit voor jou toepasbaar is vind je in dit artikel. Maar behalve dat vind je hier vooral hoe het kan dat deze cursus ervoor heeft gezorgd dat ik maandelijks 1500,- euro aan passief inkomen heb. Wat dat inhoud en hoe ik dat heb gerealiseerd daar kom ik later op terug. Eerst wil ik graag een screenshot met je delen van de inkomsten vanuit één affiliate programma. Gewoon zodat je weet dat ik hier geen onzin zit te praten ;).

Wat is de Affiliate Marketing Revolutie?

De affiliate marketing revolutie is een online video training (+ forum) welke wordt gegeven door Jacko Meijaard. Je zou hem ook wel de expert op het gebied van affiliate marketing kunnen noemen! Denk je nu, WAT IS AFFILIATE MARKETING?!, dan moeten we nog even bijpraten. In de praktijk komt het erop neer dat jij op jouw website of social media, producten promoot van bedrijven door een link te plaatsen. Wanneer iemand die jouw website bezoekt, of iemand die jou volgt, op die link klikt en het product koopt, ontvang jij hier een commissie voor. Dat wordt namelijk allemaal getraceerd met een zogenaamde cookie.

Het grote voordeel daarvan is tweezijdig. Enerzijds is het bedrijf blij omdat deze alleen betaald als er daadwerkelijk iets verkocht wordt. Waar ze normaal betalen voor advertenties waarvan ze maar moeten hopen dat er iets uitkomt, betalen ze nu pas als het resultaat al is behaald. Anderzijds is er ook een groot voordeel voor jou! Er valt namelijk veel meer te verdienen wanneer je per verkoop wordt betaald. Mits je het goed doet natuurlijk, anders verkoop je helemaal niets en verdien je dus ook niets. Affiliate marketing zou je wat mij betreft daarom eerlijker kunnen noemen.

En dat is dus waar de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard over gaat. In de online training helpt Jacko Meijaard je op weg met het opzetten van jouw eigen affiliate marketing business. Een business model dat je gemakkelijk naast je studie, werk of andere bedrijf kunt opzetten. Sterker nog, ik raad je aan om het naast iets anders op te zetten. Affiliate marketing is namelijk niet iets waar je vanaf dag één geld mee verdient. Oké zelf verdiende ik op dag vijf mijn eerste commissie (27,- euro), maar dat is zeker niet bij iedereen het geval.

Wil je zelf starten met affiliate marketing? Volg dan de Affiliate Marketing Revolutie en bouw aan een passief inkomen.

Na het volgen van de affiliate marketing revolutie begint het echte werk

Het is een misvatting dat je na het volgen van een training zoals de Affiliate Marketing Revolutie vanzelf rijk wordt of een passief inkomen opbouwt. Dat soort dingen kosten tijd. Inmiddels verdien ik zelf 1500,- euro per maand met affiliate marketing. En voor de duidelijkheid, dat is een PASSIEF INKOMEN. Hoe dat zit is als volgt.

Ik pas affiliate marketing toe volgens hoe het in de Affiliate Marketing Revolutie is besproken. Op mijn website schrijf ik allemaal waardevolle artikelen. Mensen komen op die artikelen terecht via Google, vinden die waardevol en klikken op een van de affiliate links. Daar krijg ik dan een beetje geld voor. Maar omdat ik inmiddels al 25.000 bezoekers per maand heb is dat bedrag dus flink opgelopen en gaat het om zo’n 1500,- euro per maand. Zelfs als ik nu niets zou doen en achterover zou leunen, komt dat geld binnen. Mijn website en artikelen worden immers toch wel gelezen, iedere maand opnieuw.

Ik kan je vertellen, een passief inkomen is geweldig. Het geeft financiële zekerheid en de vrijheid om te doen wat je wilt 😉.

Wil je zelf ook gaan bouwen aan een passief inkomen? Volg dan de Affiliate Marketing Revolutie en begin vandaag met het bouwen!

Wie is Jacko Meijaard?

Maar alles begon dus bij die ene online training. Ik volgde de Affiliate Marketing Revolutie één jaar geleden. Ik besloot hem te volgen omdat ik al wel een website had en daar zo nu en dan iets op publiceerde. Maar ik had gewoonweg geen idee hoe ik daar geld mee kon verdienen. Bij mijn zoektocht kwam ik toen de cursus van Jacko Meijaard tegen. Wie is hij? Dacht ik toen. Ik had zelf nogal wat skepsis over of het wel betrouwbaar was allemaal…

Maar dat bleek allemaal nergens voor nodig. Jacko Meijaard is een goede internet ondernemer met de bedoeling om je verder te helpen. Dat doet die aan de hand van zijn trainingsvideo’s en met het affiliate marketing forum. Op die laatste delen deelnemers hun ervaringen over het toepassen van affiliate marketing.

Zelf komt Jacko Meijaard uit Zeeland. Zijn successen zijn niet bepaald onder de radar gebleven. Onder andere het Algemeen Dagblad schreef er al een stuk over. Grappig is dat Jacko Meijaard en ik één ding gemeen hebben. We hebben allebei onze opleiding niet afgerond. Maar schijnbaar wel een sterke drive om er het beste van te maken op onze eigen manier. Wist je trouwens dat Jacko Meijaard een community over affiliate marketing beheert met 6000(!) leden?

Volg de Affiliate Marketing Revolutie niet als…

Wel, de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard is niet bepaald voor iedereen bedoelt. Ik zie zoveel mensen die op zoek zijn naar een geldboom maar te lui zijn om een zaadje in de grond te stoppen… Na zo’n training gaan ze dan klagen dat het geld hen niet tegemoet komt. Als je in die categorie valt, koop de training dan NIET. Dat is zonde van je geld, tijd en gevoel van eigenwaarde.

En dit geldt eigenlijk voor iedere training die je kunt volgen. Als je niet de effort steekt in jouw succes zul je er niets mee bereiken. Maar dat gezegd hebbende wil ik het volgende met je delen. Wanneer je de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard volledig volgt én exact toepast behaal je hoe dan ook succes. Het is dé manier om online geld te verdienen zonder dat daar een grote investering of mega veel kennis voor nodig is. You got this!

Als je de Affiliate Marketing Revolutie gaat volgen, wil ik je wel nog een tip geven voor achteraf. In de training worden een aantal affiliate programma’s besproken die je kunt gebruiken (je leert vanzelf wat dit zijn er hoe het werkt). Ik wil graag mijn volledige lijstje delen met affiliate programma’s die mij het meeste geld opleveren. Gewoon ter inspiratie 😊. Kijk daarvoor op deze pagina.

Ben je klaar om geld te verdienen met affiliate marketing? Start dan vandaag nog met de Affiliate Marketing Revolutie en Jacko Meijaard helpt je op weg!

Beginnen met de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard

De training is niet gratis en dat is maar goed ook. Ik sta er vaak op dat mensen een investering doen omdat dit veel mensen helpt gemotiveerd aan de slag te gaan. Al vind ik de Affiliate Marketing Revolutie wel enorm ondergewaardeerd. Ik zie trainingen voorbij komen van 997,- euro die net zoveel waarde geven als de training van Jacko Meijaard. Denk dus niet dat het prijskaartje van 47,- euro betekent dat de training niet waardevol is, maar wees dankbaar dat je hem voor zo weinig geld kunt volgen.

Als je klaar bent om te beginnen met de Affiliate Marketing Revolutie, klik dan hier. Wellicht zien we elkaar dan nog op het affiliate marketing forum!