Een gratis training over geluk en mindset voor iedereen die daar zin in heeft. Volgende editie: 14 december 2019.

Een gratis training over geluk en mindset voor iedereen die daar zin in heeft. De volgende editie is nog in planning.

De leukste dag van het jaar

Een paar vragen aan jou…

Wil je je geweldig voelen?
Wil je iets nieuws ervaren?
Wil je toffe nieuwe mensen ontmoeten?
Wil je het idee hebben écht te leven?
Wil je alles eruit halen wat erin zit?
Ben je klaar om te gaan met die banaan?

Het leven kan altijd leuker

Soms is het leven al moeilijk genoeg. Of je nu hard werkt maar niet krijgt wat je verdient. Of je nu dromen hebt maar geen mogelijkheden ervaart om die uit te voeren. Of je je nu soms eenzaam, hopeloos of ongelukkig voelt…

Soms gaan dingen in het leven niet zoals je zou willen. En dan is het tijd om daar verandering in te brengen. Daarom is het tijd om iets tofs te doen. Om één dag even weg te dromen, te genieten en jezelf te boosten voor het leven. Het is tijd om te gaan met die banaan!

Nieuwe positieve energie

Daarom organiseren we een gratis training genaamd ‘Gaan Met Die Banaan’. In de training brengen we jou als deelnemer in een andere belevingswereld. In deze wereld gaat het om mensen ontmoeten, gelukkig zijn, reflectie en levenslessen. Ervaringen die je bij de training kunt opdoen:

– Een nieuwe blik op de wereld
– Een prachtig nieuw netwerk
– Een lach op je gezicht
– Een ‘wij’ gevoel
– Een manier om te reflecteren
– Een geluksmoment

Er zit geen banaantje onder het gras ;). We gaan niets verkopen of commercieel doen. Want van dat commerciële zien we als mensen al genoeg. Dit gaat om het delen van een positieve vibe waar we allemaal beter van worden. En daar kun jij een onderdeel van zijn.

© Foto training 14-09-2019

© Foto training 14-12-2019

Doe je mee?

Iedereen mag meedoen. We verwachten deelnemers vanuit heel Nederland en de leeftijd zal zo tussen de 20 en 50 jaar liggen. Voor de volgende training zijn we nog op zoek naar een gratis trainingslocatie in midden Nederland. Weet jij een optie? Laat het ons weten via info@demodernenomaden.nl.