Content Creatie

CONTENT CREATIE = GROEIEN

Ooit afgevraagd hoe de concurrent aan zoveel klanten komt via zijn website? Waarom die concurrent meer website bezoekers heeft dan jij? Waarom die concurrent beter wordt gevonden in Google? Waarom de klanten zich meer verbonden voelen met de concurrent? Ik zal het antwoord kort houden: ‘Content Creatie’ is het sleutelwoord.

ZONDER CONTENT DOE JE NIET MEE

Wanneer je nog niet aan content creatie doet op jouw website, loop je achter op de markt en zie je het aantal website bezoekers en daarmee klanten waarschijnlijk dalen. Je begrijpt niet waarom Google jouw website minder hoog rankt en start uit frustratie misschien met betaalde advertenties op Google of Facebook. Enorm zonde, want nu betaal je plots veel geld voor verkeer wat vroeger gratis was…

MEER BEZOEKERS EN OMZET

Daarom dus content creatie! Met het plaatsen van relevante, goed geschreven artikelen op je website, wordt jouw website veel beter gevonden op Google en komen duizenden mensen via je content (artikelen) op je website terecht. Wat betekent het voor jouw onderneming als jouw aantal website bezoekers binnen 3 maanden met 500% stijgt? (SPOILER: Stijgingen van 500% komen vaak voor…)

GOOGLE VINDT JOU!
Google gaat van jouw bedrijf houden en je website hoger ranken op vele relevante zoekwoorden

METEN IS WETEN
Klanten voor wie wij werken realiseren door onze content creatie een groei tussen de 150% en 1300%

BINDEN EN VERKOPEN
Met content creatie creëer je een band met je potentiële klant en word je als expert gezien in jouw vakgebied

DUURZAME GROEI
Veel artikelen die wij schrijven zijn tijdloos en blijven je daarmee website bezoekers opleveren, ook in de toekomst

OVER ONS

Inmiddels doen wij de content creatie met 4 mensen. Allemaal hebben we een vrije geest in ons en houden we enorm veel van reizen. We geloven dat dat ons helpt altijd een creatieve invalshoek te vinden voor nieuwe content. Wanneer je content door ons laat schrijven bepalen we aan de hand van het onderwerp wie daar het meest geschikt voor is.

Schrijven zit in onze genen. Marketing zit in onze kennis. Die combinatie maakt dat we enorm veel waarde bieden aan bedrijven.

Belangrijk voor ons is dat de content jou wat oplevert. Alleen artikelen schrijven geloven we niet in. Daarom hebben we allemaal achterliggende kennis op het gebied van SEO (Google). Zo kunnen we garanderen dat artikelen altijd juist worden geïndexeerd in de zoekmachine en leiden tot meer bezoekers.

WAT ANDEREN ZEGGEN

Werk al enige tijd met De Moderne Nomaden samen. Met de content strategie heeft Allround DJ Service een flinke groei doorgemaakt.. De content creatie heeft al geleid tot 1200% meer website bezoekers. Er staat nu zelfs één artikel (zie hier het artikel) op de website dat 6000 bezoekers per maand trekt. En dat is nog maar één van de artikelen die ze voor mij hebben geschreven.

Eerst was ik nogal sceptisch over of artikelen echt bij zouden dragen aan de groei van mijn business. Maar toen kwamen de website bezoekers en heb ik gevraagd of ze nog 10 extra artikelen per maand konden schrijven omdat de groei onwijs was. Inmiddels hebben al die artikelen er tevens voor gezorgd dat ook mijn verkooppagina’s beter zijn gaan scoren in Google. Uiteindelijk dus een flinke omzetstijging.

Dick van Delft, Allround DJ Service

WETEN WAT WE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?

Wil je weten hoe wij jouw onderneming kunnen helpen groeien met content creatie? Vraag dan hieronder vrijblijvend een offerte aan en je hebt binnen 24 uur een antwoord. Je mag ons daar ook altijd over bellen via +316 81081589 (Whatsapp).

  • +31 6 81081589

  • Kvk: 62568299